سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 44065
  • بازدید: 414
  • 1402/09/17 - 12:32:22

ائمه جمعه شهرستان‌های استان اردبیل:

حضرت زهرا (س) الگوی کامل ولایتمداری است

ائمه جمعه اردبیل در خطبه‌های نماز جمعه امروز شهرهای مختلف این استان به ایام فاطمیه اشاره کرده و اظهار داشتند: فاطمیه هویت تشیع است و حضرت زهرا (س) الگوی کامل ولایتمداری است.

به گزارش خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی  «سبلان ما»، ائمه جمعه اردبیل در خطبه‌های نماز جمعه امروز شهرهای مختلف این استان به ایام فاطمیه اشاره کرده و اظهار داشتند: فاطمیه هویت تشیع است و حضرت زهرا (س) الگوی کامل ولایتمداری است.

 

غزه یک امتحان وحشتناک الهی برای مسلمان‌هاست

 

آیت الله سید حسن عاملی در خطبه های نماز جمعه شهرستان اردبیل ضمن قدردانی از توجه دولت و به خطبه های نماز جمعه شهرستانها که مطالبات مردمی از آن بیان می شود به برکات سفر رئیس قوه قضائیه به استان اردبیل اشاره کرد و گفت: حضور ریاست قوه قضائیه در استان  اردبیل فرصت مغتنم برای اشراف بر امور از نزدیک و رفع نواقص احتمالی و استماع مطالبات از زبان مسئولین استانی است، از زمان ایشان تحولات ارزشمند در دستگاه قضائی صورت گرفته است.

وی گفت: در این سفر مشکل ۵۰ ساله عشایر حل شد، بیش از ۴۰ روستای عشایری در محدوده کشت صنعت فاقد سند مالکیت بودند و بارها به ما مراجعه می‌کردند و ما بارها این گرفتاری را به دستگاه قضائی گزارش کرده بودیم بحمدالله تحویل سند از این هفته آغاز شد. 

امام جمعه اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع فلسطین اشاره کرد و گفت: غزه یک امتحان وحشتناک الهی برای مسلمان‌هاست تصریح کرد: هر کشور اسلامی که از فلسطین دفاع می‌کند در واقع از امنیت خودش دفاع می‌کند چون این رژیم منحوس با پشتیبانی  حامیان اصلی آن اگر پا بگیرد روزی به سراغ دیگر کشورهای اسلامی خواهد آمد جنایت‌های شنیع رژیم صهیونیستی در غزه ثابت کرد که این رژیم منحوس به خون مسلمان‌ها و کودکان و زنان ما تشنه است الان فرصت خوبی برای ریشه‌کن کردن این جرثومه جنایت است.

 

فاطمیه هویت تشیع است

حجت‌الاسلام‌والمسلمین  علی‌اکبر باقری‌بنابی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرستان پارس‌آباد به ایام فاطمیه اشاره کرد و گفت: فاطمیه هویت تشیع است و حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان اسوه ای ارزشمند برای زنان و مردان جامعه اسلامی است و ولایتمداری حضرت زهرا (س) بهترین الگو برای جامعه امروز است.

وی گفت: فاطمیه هم از نظر اعتقادی مولفه اصلی هویت تشیع بوده است و هم از لحاظ مناسکی و این مسئله اگر از بین برود شیعه دچار استحاله خواهد شد.

امام جمعه پارس‌آباد در ادامه سخنان خود به خطبه فدکیه اشاره کر و گفت: خطبه فدکیه عصاره همه پیامبران و یادگار حضرت فاطمه زهرا (س) است. خطبه‌ای که در تاریخ ندا و پیام آن توانست نهضت نبوی را همواره زنده و پرشور نگه دارد و اینکه این خطبه توانست خط اساسی فرهنگ و اندیشه اهل بیت را در تاریخ اسلام روشن نگه دارد.

 

حضرت فاطمه(س) با حفظ حجاب و عفاف در پیچیده‌ترین حادثه سیاسی حضور  داشتند

 

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد جعفرزاده در خطبه‌های نمازجمعه این هفته شهرستان اصلاندوز عفاف و حجاب را رمز حضور موفق بانوان در جامعه ارزیابی کرده و با تبیین پیام‌های خطبه فدکیه اظهار داشت: همان‌گونه که نمی‌توان به بهانه این‌که حفظ حجاب و چادر دست و پاگیر است حجاب را از زن گرفت و به همین دلیل نمی‌توان به بهانه‌ این‌که حضور در عرصه سیاسی، اجتماعی با عفاف و حجاب سازگار نیست، زن را از حضور در چنین عرصه‌هایی محروم کرد؛ چرا که می‌بینیم حضرت فاطمه سلام الله علیها با حفظ حجاب و عفاف در پیچیده‌ترین حادثه سیاسی حضور پیدا کردند.

وی گفت: شأن و منزلت سیاسی داشتن منافاتی با تواضع و مردمی بودن ندارد، همان‌گونه که مردمی‌بودن منافات با شأن و منزلت اجتماعی ندارد چرا که حضرت فاطمه سلام الله علیها با این‌که زندگی کاملا مردمی داشت با جمعی از زنان بنی‌هاشم با هیبت و شکوه خاص به مسجد رفتند تا مردم و غاصبان خلافت را متوجه عظمت خود کنند.

امام جمعه اصلاندوز گفت: عفاف و حجاب برای حضرت آن‌چنان مهم بوده است نه تنها از حجاب برتر «چادر» استفاده می‌نمودند بلکه چادرشان آن‌قدر بلند بود که روی پایش را می‌پوشاند و هنگام راه رفتن، روی زمین کشیده می‌شد. حضرت نه تنها رسول الله(ص) را از نظر فکری، معنوی و سیاسی الگوی خود قرار داده بودند، بلکه از نظر رفتاری نیز آن‌چنان پیامبر(ص) الگوی‌شان بود که راه رفتن و گام برداشتن‌شان نیز همانند رسول‌الله(ص) بوده است.

 

 

 

انتهای خبر/ ج

 

 

 

 

اشتراک‌گذاری

  • حضرت زهرا (س) الگوی کامل ولایتمداری است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هیجده به‌اضافه چهار