سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 44642
  • بازدید: 1,766
  • 1402/11/04 - 10:51:34

امروز رخ داد؛

فرود تماشایی در برف و کولاک اردبیل + فیلم

مدیرکل فرودگاه‌های استان اردبیل گفت: صبح امروز پرواز ساعت ۹:۳۰ هواپیمایی ماهان با وجود شرایط نامساعد جوی باتوجه‌به آماده‌بودن سطح باند فرودگاه و همچنین تبحر خلبان در فرودگاه اردبیل به زمین نشست.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی  «سبلان ما»،   فرودآوردن یک هواپیما در برف و کولاک شدید کار دشواری است؛ اما تجربه ثابت کرده است که در شرایط نامساعد جوی، تبحر خلبان هم می‌تواند از عوامل مهمی باشد که مسافران سالم به مقصد برسند.

 محمد قصابی، مدیرکل فرودگاه‌های استان اردبیل در گفتگو با فارس، اظهار کرد: صبح امروز پرواز ساعت ۹:۳۰ هواپیمایی ماهان با وجود شرایط نامساعد جوی باتوجه‌به آماده‌بودن سطح باند فرودگاه و همچنین تبحر خلبان در فرودگاه اردبیل با زمین نشست.

 وی بیان داشت: پرواز ۳۴۰۱ ایران‌ایر از مبدأ تهران به مقصد اردبیل به علت بدی آب‌وهوای و کولاک شدید از سوی شرکت هواپیمایی لغو شد.

 ابطال پرواز تهران به اردبیل به دلیل شرایط نامساعد جوی

طبق اعلام روابط‌عمومی فرودگاه‌های اردبیل پرواز ۳۴۰۱ ایران‌ایر به مقصد اردبیل به علت بدی هوای فرودگاه مقصد باطل شد.

 بر اساس این اطلاعیه به علت بارش برف و باران برخی از پروازها به‌ویژه در شمال غرب کشور با تأخیر و یا تغییر برنامه مواجه شده و لازم است مسافران پیش از عزیمت به فرودگاه از وضعیت پرواز خود مطلع شوند.

 

انتهای خبر/ ش

 

 

اشتراک‌گذاری

  • فرود تماشایی در برف و کولاک اردبیل + فیلم

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وپنج به‌اضافه نه