سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 44675
  • بازدید: 397
  • 1402/11/09 - 05:30:54

رئیس هیأت بازرسی انتخابات اردبیل خبر داد:

آغاز بکار هیأت بازرسی انتخابات در شهرستان اردبیل

رئیس هیأت بازرسی انتخابات اردبیل از آغاز فعالیت هیأت بازرسی بر انتخابات در شهرستان اردبیل خبر داد و گفت: 400 بازرس و سربازرس کار رسیدگی به تخلفات داوطلبین انتخابات مجلس شورای اسلامی در اردبیل را بر عهده دارند.

ایرج فتحی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، از آغاز بکار هیأت بازرسی انتخابات در شهرستان اردبیل خبر داد و گفت: این هیأت با شعار حفاظت و صیانت از آرای مردم از ۵۰ روز پیش با سه عضو تشکیل و دبیرخانه آن در فرمانداری اردبیل راه‌اندازی شد.

 وی به تشریح فعالیت‌های دبیرخانه هیأت بازرسی انتخابات شهرستان اردبیل پرداخت و گفت: این دبیرخانه با سه عضو مسئولیت جمع‌آوری گزارش‌های مردمی و تخلفات داوطلبین انتخابات را برعهده داشته و موظف است اطلاعات دریافتی را پایش و در اختیار هیأت بازرسی انتخابات در شهرستان اردبیل قرار دهد.

 رئیس هیأت بازرسی انتخابات اردبیل با بیان اینکه این هیأت زیر نظر وزارت کشور فعالیت می‌کند، خاطرنشان کرد: هیأت بازرسی انتخابات شهرستان اردبیل بر اساس قانون موظف به روند رأی‌گیری انتخابات مجلس شورای است.

 وی در بخش دیگری از سخنان خود به تعداد شعبات انتخابات در شهرستان اردبیل اشاره کرد و گفت: تعداد ۳۷۶ شعبه در شهرستان اردبیل فعال است که از این تعداد ۲۷۵ شعبه در خود اردبیل، ۵۳ شعبه در بخش مرکزی، ۲۹ شعبه در بخش هیر و ۱۹ شعبه در بخش ثمرین راه‌اندازی شده است.

فتحی با بیان اینکه برای هر شعبه یک بازرس تعیین شده است، گفت: در مجموع ۳۷۶ بازرس پای صندوق‌های رأی بر نحوه برگزاری انتخابات نظارت خواهند داشت.

 وی از انتخاب ۲۵ سربازرس در شعبات صندوق رأی خبر داد و گفت: هر سربازرس کار نظارت بر عملکرد ۱۵ بازرس را بر عهده دارد.

 رئیس هیأت بازرسی انتخابات اردبیل با بیان اینکه سربازرسان در واقع پل ارتباطی بین هیأت بازرسی بر انتخابات و بازرسان هستند، گفت: بازرسان و سربازرسان انتخاب شده همگی افراد پاک‌دست، بی‌طرف و بدون وابستگی به احزاب و گروه‌های سیاسی و حتی طرف‌دار داوطلبین انتخابات بوده و حداقل دارای ۲۰ سال سن هستند.

 وی به نحوه انتخاب سربازرس نیز اشاره کرد و گفت: ۲۵ سربازرس بر اساس نحوه عملکرد بازرسان در ادوار گذشته انتخاب شده‌اند و دارای تجربه، مهارت و حسن سابقه درخشان در امر بازرسی انتخابات هستند.

 فتحی از برگزاری همایش توجیهی و آگاه‌سازی برای بازرسان و سربازرسان خبر داد و گفت: همه فعالین هیأت بازرسی انتخابات آموزش‌های لازم را دیده و نسبت به وظایف خود در امر انتخابات توجیه شده‌اند.

 وی از عموم مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلفات انتخاباتی داوطلبین موارد را با دبیرخانه هیأت بازرسی به شماره ۳۳۷۱۸۸۸۱ در میان بگذارند تا در سریع‌ترین زمان ممکن رسیدگی و از حق مردم صیانت شود.

 رئیس هیأت بازرسی انتخابات اردبیل به نحوه انتخاب بازرسان انتخابات نیز اشاره کرد و گفت: طی فراخوانی ۵۰۰ نفر برای عضویت در هیأت بازرسی انتخابات ثبت‌نام کردند که طی مراحل قانونی ۴۰۰ نفر از واجدین شرایط به‌عنوان بازرس و سربازرس انتخاب، آموزش و توجیه شده‌اند تا انتخابات پیشرو به بهترین نحو ممکن برگزار و از آرای مردم صیانت شود.

 وی از تداوم برگزاری دوره‌های آموزشی برای بازرسان در روزهای آتی خبر داد و گفت: جزوات آموزشی و قوانین مربوط به انتخابات نیز آماده شده و در اختیار اعضای هیأت به‌ویژه بازرسان قرار داده شده است.

انتهای خبر/ ج

 

اشتراک‌گذاری

  • آغاز بکار هیأت بازرسی انتخابات در شهرستان اردبیل

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سه به‌اضافه دو