سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 44703
  • بازدید: 2,240
  • 1402/11/11 - 15:05:37

فرمانده سپاه نمین:

مشارکت حداکثری، پشتوانه نظام و انقلاب است

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نمین با بیان اینکه برای استمرار و حراست از انقلاب باید تلاش کنیم، گفت: یکی از محورهای تلاش در این زمینه حضور و مشارکت در انتخابات است که پشتوانه نظام و انقلاب است.

به گزارش خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، صالح زارعی  عصر امروز در رویداد فرهنگی ایران قوی که با حضور فعالان فرهنگی بسیج شهرستان نمین برگزار شد، اظهار کرد: برای به ثمر رسیدن این نظام و انقلاب خون دل‌ها خورده‌ایم و هزاران شهید تقدیم کرده‌ایم.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نمین با بیان اینکه برای استمرار و حراست از انقلاب باید تلاش کنیم، گفت: یکی از محورهای تلاش در این زمینه حضور و مشارکت در انتخابات است که پشتوانه نظام و انقلاب است.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری کِشتی انقلاب را از تلاطم‌های سهمگین و توطئه‌های دشمنان در دنیا گذر می‌دهد، گفت: دشمنان در هر لحظه در صدد آن هستند که به ایران ضربه بزنند اما با رهبری داهیانه و حکیمانه رهبر معظم انقلاب عاجز مانده‌اند‌.

 زارعی در بخش دیگری از سخنان خود  خاطرنشان کرد: جنگ شناختی و ترکیبی به مراتب سخت‌تر از جنگ سرد بوده و باید در این راستا همدیگر را به تواصی حق و صبر دعوت کنیم.

وی گفت: دشمن در صدد است تا در نتیجه جنگ نرم، تواصی به صبر و تواصی به حق را در جامعه از میان بردارد.


 

انتهای خبر/ س

اشتراک‌گذاری

  • مشارکت حداکثری، پشتوانه نظام و انقلاب است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
چهارده به‌اضافه سه