سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 45056
  • بازدید: 883
  • 1402/12/13 - 10:37:41

منتخبان مجلس دوازدهم استان اردبیل در یک نگاه

6 نماینده از 7 نماینده استان اردبیل با کسب حداکثر آرا به توانستند به مجلس دوازدهم راه یابند و کار نماینده هفتم به دور دوم کشیده شد تا با شور انتخاباتی فرد منتخب راهی بهارستان شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی  «سبلان ما» ، انتخابات 11 اسفند در حالی برگزار شد که مردم استان اردبیل با مشارکت 92/48 درصدی خود ضمن مشارکت در سرنوشت خود پاسخ قاطعی به دشمنان ایران اسلامی که ماه ها در تلاش بودند تا حضور مردم پای صندوق های رأی را کم رنگ کنند دادند.

مردم اردبیل از رأی اولی‌ها گرفته تا بزرگان از همان ساعات اولیه رأی‌گیری پای صندوق‌های رأی حاضر شدند تا نشان دهند چقدر برای تعیین سرنوشت خود حساس هستند.

امروز 6 نماینده از 7 نماینده استان اردبیل با کسب حداکثر آرا به توانستند به مجلس دوازدهم راه یابند و کار نماینده هفتم به دور دوم کشیده شد تا با شور انتخاباتی فرد منتخب راهی بهارستان شود.

از بین 6 نماینده منخب دو نماینده یعنی علی نیکزاد با تجربه یکبار و صدیف بدری با تجربه دوبار حضور در مجلس می توانند با بهرمندی از تجربیات خود در ادوار گذشته گره گشای مشکلات استان  و مردم دارالارشاد اردبیل شوند .

هرچند انتظارات مردم از نمایندگان خود در خانه ملت فراتر آنچه است که نمایندگان برای خود متصور هستند. 11 اسفند مردم پای صندوق‌های رأی آمدند تا نمایندگانی صالح و شایسته به مجلس شورای اسلامی اعزام کنند و انتظار دارند نمایندگان مشکلات استان را برطرف و زمینه ساز پیشرفت و ابادانی دیار سبلان شوند.

 

علی نیکزاد نماینده مردم استان اردبیل در یازدهمین مجلس شورای اسلامی بود که با کوله باری از تجربه در سمت های مختلف اجرایی کشور از استانداری گرفته تا وزارت و نایب‌رئیسی مجلس از وزنه‌های مهم استان اردبیل است که مردم انتظار دارند به داد مشکلات سرزمین مادری خود برسد و با هم‌فکری و همراهی مسئولان استانی اردبیل را در مسیر پیشرفت و آبادانی قرار دهد.

نیکزاد در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از مجموع  ۲۲۳ هزار و ۱۳۹ رأی مأخوذه، با کسب نزدیک به  84 هزار رأی بار دیگر راهی مجلس شورای اسلامی شد تا در سنگر خدمت‌رسانی به مردم تلاش کند.

نماینده اصول‌گرای دارالارشاد اردبیل که متولد 1344 دانش‌آموخته رشته مهندسی عمران از دانشگاه علم و صنعت ایران است و پیش‌تر به‌عنوان وزیر راه و شهرسازی، وزیر مسکن و شهرسازی، سرپرست وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سرپرست وزارت راه‌وترابری و رئیس هیئت‌مدیره گروه توسعه ساختمان تدبیر (وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام) مطرح بود 

وی در دولت نهم، از ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۷ استاندار اردبیل بود و در دولت دهم نیز از ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۰ وزیر مسکن و شهرسازی بود و با حفظ سمت، از ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۰ نیز سرپرستی وزارت راه‌وترابری را برعهده داشت. پس از ادغام دو وزارتخانه، در فاصله سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ نیز به‌عنوان وزیر راه و شهرسازی فعالیت می‌کرد.

نیکزاد در سال ۱۳۹۱ برای مدتی کوتاه نیز سرپرستی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را برعهده داشت.

دبیر و عضو هیئت مرکزی حل اختلاف شوراهای اسلامی کشور، عضو هیئت‌امنای دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، عضو سازمان نظام‌مهندسی ساختمان استان تهران، کارشناس دادگستری، مدیرعامل گروه توسعه ساختمان تدبیر، عضو هیئت‌امنای دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی تهران و عضویت در اتاق فکر مدیریت بحران کشور از جمله سوابق نماینده مردم اردبیل در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است.

 

 

صدیف بدری 

صدیف بدری نماینده دوم حوزه انتخابیهاردبیل و نمین و نیر در استان اردبیل در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است که با کسب 53هزار و 443 رأی از مجموع ۲۲۳ هزار و ۱۳۹ رأی مأخوذه توانست برای بار سوم به‌عنوان نماینده دارالارشاد اردبیل به مجلس شورای اسلامی راه یابد.

بدری متولد سال 1351 است که تحصیلات خود را در رشته مهندسی عمران گرایش سازه در مقطع کارشناسی ارشد به پایان رسانده است و پیش از این در دور دهم مجلس شورای اسلامی با کسب 87 هزار و ۷۸۴ رای از مجموع 270هزار و 752 رای و در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با کسب ۵۳ هزار ۷۰۸ رای به عنوان نماینده مردم به خانه ملت رفت.

عضویت در کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی، کمیسیون عمران از جمله مهمترین فعالیت های نماینده اردبیل در مجلس های دهم و یازدهم بود.

116 طرح و لوایح امضاء شده در مجلس دهم و 193 طرح و لوایح امضاء شده در مجلس یازدهم از جمله اقدامات وی در دو دوره حضور در مجلس شورای اسلامی بود.

             

رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان اردبیل، مدیرکل اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اردبیل، عضو هیأت‌مدیره و دبیر سازمان نظام‌مهندسی استان آذربایجان شرقی، معاون معماری و شهرسازی شهرداری منطقه 2 تبریز و شهردار اردبیل از جمله سوابق بدری نماینده مردم اردبیل در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی است.

 

 

احد بیوته 

احد بیوته هنرمند مشهور اردبیلی است که در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با کسب ۴۶ هزار و ۵۳۲ رأی از مجموع ۲۲۳ هزار و ۱۳۹ رأی مأخوذه برای اولین‌بار به‌عنوان سومین نماینده استان اردبیل به مجلس شورای اسلامی راه پیدا کند.

 

احد بیوته هنرمند، طنزپرداز، چهره فرهنگی و اصولگرای دارالارشاد اردبیل متولد سال ۱۳۵۸ شهرستان بیله‌سوار است دارای مدرک کارشناسی ارشد مسائل و امور فرهنگی و دکترای مدیریت است که در سومین تلاش خود برای تصاحب کرسی مجلس شورای اسلامی توانست با جلب‌اعتماد مردم به‌عنوان سومین نماینده مردم اردبیل به دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی راه یابد.

 وی فعالیت خود را با گزارشگری در سال 1375 از صدا و سیمای مرکز اردبیل آغاز کرد و توانست بهترین گزارشگر مراکز صدا و سیمای کشور را نیز از آن خود کند.

بیوته با حضور در روستای مختلف استان اردبیل و انعکاس مسائل و مشکلات روستائیان از قاب تلویزیون به شهرت رسید.

  رئیس شورای حل اختلاف هنرمندان استان اردبیل، سرپرستی روزنامه کار و کارگر استان، مشارکت در تدوین لغت‌نامه ترکی آذربایجانی از جمله سوابق بیوته در کنار تولید برنامه های پرمخاطب همچون برنامه «کند حیاتی» مرکز صداوسیمای اردبیل است.

نماینده حوزه شهرستان مشگین‌شهر

 بابک رضازاده متولد ۱۳۴۰ و از پزشکان شهیر شهرستان مشگین‌شهر است که توانست با کسب ۱۷ هزار و هفت رأی از مجموع ۶۳ هزار و ۸۴۴ رأی مأخوذه برای اولین‌بار به‌عنوان نماینده حوزه انتخابیه مشگین‌شهر راهی بهارستان شود.

 این نماینده مستقل مردم شهرستان مشگین‌شهر پیش‌ازاین مدیرکل انتقال خون استان اردبیل، رئیس انتقال خون شمال غرب کشور، رئیس انجمن حمایت از بیماران کلیوی استان، معاون درمان شبکه بهداشت مشگین‌شهر، مدیر بیمارستان فاطمی اردبیل، رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل، رئیس بیمارستان طالقانی اردبیل، رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، مشاور استاندار اردبیل، مسئول بیماران خاص و کلینیک‌های ویژه دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل بوده و ریاست دبیرخانه ستاد استانی مدیریت کرونا را عهده دار بوده است.

وی عضو مجلس ایثارگران کشور، مشاور فرماندار مشکین‌شهر، رئیس هیات والیبال شهرستان مشگین‌شهر را نیز در پرونده خود دارد.

 

 

نماینده حوزه شهرستان خلخال

وحید کنعانی کلور متولد ۱۳۴۸ شهر کلور از توابع شهرستان خلخال است که دارای کارشناسی‌ارشد تربیت‌بدنی است که توانست با کسب ۱۳ هزار و ۸۵۷ رأی از مجموع ۴۵ هزار و ۱۶۸ رأی مأخوذه، به‌عنوان نماینده مستقل از حوزه انتخابیه خلخال و کوثر برای اولین‌بار به خانه ملت راه یابد.

فرماندار شهرستان کوثر، نماینده دو دوره شورای اسلامی شهر کلور، نماینده شورای اسلامی استان اردبیل در شورای عالی کشور، شهردار کلور، رییس انجمن نمایش بخش شاهرود، عضو صندوق توسعه روستایی کشور، مسئول نمایندگی تربیت‌بدنی بخش شاهرود، مسئول تربیت‌بدنی آموزش‌وپرورش بخش شاهرود از جمله سوابق کنعانی است.

 

نماینده حوزه شهرستان گرمی و انگوت در مجلس شورای اسلامی

محمد خوش‌سیما متولد ۱۳۶۲ روستای قوزلو بخش مرکزی شهرستان گرمی است که توانست با کسب ۲۰ هزار و ۱۹ رأی از مجموع ۴۵ هزار و ۸۶۲ رأی از حوزه انتخابیه شهرستان گرمی و انگوت برای اولین بار به مجلس شورای اسلامی راه یابد.

وی دانش‌آموخته دانشگاه امام حسین (ع) است که کارشناسی‌ارشد خود را در رشته فقه و مبانی حقوق دانشگاه علوم قرآنی و حدیث قم اخذ کرده و از سبزپوشان حریم ولایت است.

 

 کار نماینده حوزه شهرستان‌های پارس‌آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز نیز به دلیل عدم کسب 20 درصد آرای مأخوذه به دور دوم کشید شد اما با این حال تنها دو نماینده مردم استان اردبیل در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی سابقه حضور در مجلس داشته و 5 نماینده برای اولین بار با جالب اعتماد مردمی رهسپار مجلس شورای اسلامی در ایستگاه دوازهم شدند.

 

انتهای خبر/ ج

اشتراک‌گذاری

  • منتخبان مجلس دوازدهم استان اردبیل در یک نگاه

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهفت منهای دو