سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 45587
  • بازدید: 1,264
  • 1403/02/05 - 05:44:45

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری اردبیل:

«سامانه روستا بازار» اردبیل را‌ه‌اندازی شد

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری اردبیل گفت: باهدف ارتقا تولیدات و توسعه کسب‌وکار روستاییان و عشایر سامانه عرضه محصولات کشاورزی با نام «روستا بازار» راه‌اندازی شد.

 به گزارش خبرنگار اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، شاهپور آذروند امروز در مراسم رونمایی از سامانه «روستا بازار» استان اردبیل اظهار داشت: روستاییان و عشایر اردبیلی می‌توانند با ثبت‌نام در این سامانه و ثبت اطلاعات، محصولات و تولیدات خود در زمینه‌های مختلف کشاورزی، دام، طیور، صنایع‌دستی و سایر تولیدات بدون واسطه بفروش برسانند.

 وی گفت: استان اردبیل با تولید سالانه بیش از یک میلیون تن محصولات کشاورزی و بیش از ۸۰ نوع صنایع‌دستی و وجود مناطق نمونه گردشگری از قطب‌های مهم کشاورزی و گردشگری در سطح کشور است که با طراحی و راه‌اندازی سامانه  «روستا بازار» واسطه‌ها حذف و مشتری با قیمت پایین‌تر تولیدات روستاییان و عشایر زحمت‌کش را مستقیم از خود آنها دریافت خواهند کرد.

 مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری اردبیل افزود: این وبگاه به زبان‌های ترکی، فارسی، عربی و انگلیسی طراحی شده تا فرصت تبلیغات بین‌المللی نیز برای تولیدکنندگان فراهم شود و با این حساب واسطه‌ها حذف و مشتری با قیمت پایین‌تر تولیدات روستاییان و عشایر زحمت‌کش را مستقیم از خود آنها دریافت خواهند کرد.

 آذروند گفت: تمام خدمات ارائه شده در این وبگاه رایگان است علاوه بر محصولات کشاورزی دامی مناطق گردشگری و بوم‌گردی سطح استان نیز در این سامانه معرفی شده است.

 وی اظهار داشت: کشاورز نوع محصول، میزان و قیمت پیشنهادی خود را همراه با عکس و مشخصات کامل، اعلام و در سامانه ثبت کرده و در صورت درخواست خریدار، هماهنگی‌های لازم برای ارسال و تحویل محصول مطابق با مشخصات اعلام می‌شود.

 انتهای خبر/م

اشتراک‌گذاری

  • «سامانه روستا بازار» اردبیل را‌ه‌اندازی شد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وشش منهای شش