- کد خبر: 45830
- بازدید: 3,230
- 1403/02/24 - 20:08:20
با حضور مسئولین وبسیجیان؛
فرمانده جدید سپاه شهرستان نمین معرفی شد
با حکم فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل، سرهنگ پاسدار حسین حسینزاده بهعنوان فرمانده جدید ناحیه مقاومت بسیج شهرستان نمین معرفی شد.
به گزارش خبرنگار سیاسی پایگاه خبری و تحلیلی «سبلان ما»، سرهنگ حسین حسینزاده صبح امروز طی مراسمی در سالن اجتماعات مرکز بهداشت نمین، به عنوان فرمانده جدید سپاه شهرستان نمین معرفی شد و از تلاشهای سرهنگ صالح زارعی به عنوان فرمانده سابق سپاه نمین قدردانی شد.
در این مراسم که با حضور سرهنگ عبدی، جانشین فرماندهی سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل و مسئولین شهرستانی برگزار شد. سرهنگ عبدی، جانشین فرماندهی سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل در آئین تودیع و معارفه جدید سپاه ناحیه شهرستان نمین ضمن تأکید بر اقدامات و جایگاه و شأن و منزلت سپاه و بسیج در جهان اسلام اظهار کرد: امروز در مقابله با استکبار جهانی، سپاه مرزدار، مرزبان و خاکریز جنگ سخت و نرم است.
وی ادامه داد: در زمان پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ بلوک شرق و غرب برای مقابله با دین مقدس جمهوری اسلامی صفآرایی کردند و در یک جبهه قرار گرفتند تمام توطئهچینیها را فراهم کردند تا نگذارند انقلاب تثبیت شود و نهایت نگذارند ارزشهای انقلاب اسلامی بسط و گسترش پیدا کند.
سرهنگ عبدی افزود: سپاه یادگار و شاهکار امام راحل است. تفکر راهبردی و همچنین دوراندیشی حضرت امام راحل سپاه را به وجود آورد. امروز این درخت تنومند که ثمراتش در دنیا قابل دریافت است مایع خیروبرکت برای جهان اسلام شده است.
جانشین فرمانده سپاه استان گفت: امروز بسیج و سپاه در کنار امت اسلامی خواهد توانست وظیفه خود را در حفظ و حراست از انقلاب و ارزشهای انقلاب اسلامی و صدور آن به اکثر نقاط دنیا انجام دهد.
وی خاطرنشان کرد: سپاه یک نهاد مقدس مکتب پایه، مردمی، ولایتمدار، بااخلاص و بابصیرت است. سپاه یک لوکوموتیو است که هم پیشرونده و هم پیشبرنده است. سپاه خار چشم دشمنان اسلام است و بهعنوان عامل بازدارنده برای دشمن تبدیل شده است.
فرمانده جدید سپاه شهرستان نمین اظهار داشت: بسیج و سپاه در تحقق گام دوم انقلاب خطشکن بوده است.
وی افزود: اهداف و برنامههای بسیج در قالب سند اعتلای ۱۰ساله و در مسیر تحقق گام دوم انقلاب است.
حسینزاده گفت: ایران اسلامی در گام دوم انقلاب قرار دارد و همه ما باید تلاش کنیم تا مطالبات و منویات مقام معظم رهبری تحقق یابد و این بیانیه گام دوم انقلاب، وظایف همه مسئولان را مشخص کرده است.
پیشازاین سرهنگ پاسدار حسینزاده مسئول ستاد تخصصی بسیج اقشار و متخصصین سپاه استان بوده و سرهنگ پاسدار زارعی نیز بهعنوان معاون بازرسی و تعالی فرماندهان سپاه استان منصوب شد.
....................................................لطفا در قالب خبر کار کنید...............................................
انتهای خبر/
دیدگاهها