سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 46118
  • بازدید: 788
  • 1403/03/14 - 14:05:51

فرمانده انتظامی شهرستان پارس آباد:

اراذل و اوباش پارس آباد به زانو درآمدند

فرمانده انتظامی شهرستان پارس آباد از دستگيری سه اراذل و اوباش سابقه دار در عمليات پليس خبر داد.

سرهنگ فیروز محمودی  ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری سبلان ما، اظهار کرد: در پی دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر درگیری سه اراذل‌واوباش شناسنامه‌دار در بازارچه شهید تیمور پور شهر پارس‌آباد، بلافاصله مأموران انتظامی و یگان امداد در قالب گشت انتظامی به محل اعزام شدند.

وی افزود: در سه عملیات مقتدرانه و هوشمندانه پلیس، اراذل و اوباشی که با سلاح سرد با هم درگیر و باعث ایجاد رعب و وحشت در بین شهروندان شده بودند دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان پارس‌آباد با اشاره به تحویل اراذل‌واوباش دستگیر شده به مرجع قضایی گفت: امنیت مردم خط‌ قرمز پلیس بوده و با حداکثر توان و تعهد از آن پاسداری و حراست می‌کند.

وی به برهم‌زنندگان نظم و امنیت مردم هشدار داد و گفت: شهرستان پارس‌آباد جای مناسبی برای قدرت‌نمایی و قلدری اراذل‌واوباش نیست و هر کسی که بخواهد از این طریق امنیت مردم را به مخاطره بیندازد، با برخورد قاطع پلیس مواجه خواهد شد.

محمودی افزود: تمامی فعالیت‌ها و اقدامات افراد شرور و اراذل‌واوباش به‌صورت مداوم رصد می‌شود و در صورت ارتکاب هرگونه تخلف و جرمی علیه امنیت و آرامش شهروندان و جامعه در چهارچوب قوانین و مقررات با قاطعیت با آنان برخورد می‌شود.

خبرنگار: اشرف دادده

انتهای پیام

اشتراک‌گذاری

  • اراذل و اوباش پارس آباد به زانو درآمدند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌ویک به‌اضافه ده