سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

جمعه 12 دی 1404
  • کد خبر: 46286
  • بازدید: 645
  • 1403/03/27 - 18:20:47

کشتارگاه‌های اردبیل در عید قربان فعال است؛

آماده‌باش دامپزشکی اردبیل در روز عید قربان

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: دامپزشکی استان در روز عید قربان در حال آماده‌باش کامل است و ۳۵ اکیپ ثابت و سیار و ۱۰ روحانی ناظر ذبح شرعی در میادین اصلی شهرها آماده ارائه خدمات به شهروندان هستند.

 به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری و تحلیلی «سبلان ما»، مهدی فیضی امروز در جمع خبرنگاران با تأکید بر ضرورت توجه شهروندان به توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی در روز عید قربان اظهار داشت: در راستای پیشگیری از شیوع بیماری‌های مشترک بین انسان و دام به‌ویژه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو لازم است، شهروندان حتماً به توصیه‌های بهداشتی در ذبح و مصرف گوشت گرم در عید قربان توجه کنند.

 وی گفت: دامپزشکی استان اردبیل در روز عید قربان در حال آماده‌باش کامل است و به‌منظور تأمین حداکثری سلامت مردم با تجهیز و ساماندهی ۳۵ اکیپ ثابت و سیار در قالب ۷۱ پرسنل فنی و متخصص در امر بازرسی بهداشتی گوشت و حضور ۱۰ روحانی ناظر ذبح شرعی و استقرار آنها در میادین اصلی تمامی شهرستان‌های استان آماده ارائه خدمات نظارت بهداشتی و شرعی به دام‌های قربانی شهروندان است.

 مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل با اشاره به فعالیت کشتارگاه‌ها در عید قربان تصریح کرد: شهروندان دام قربانی خود را به کشتارگاه منتقل کنند تا فرایند ذبح و آماده‌سازی لاشه به‌صورت کاملاً بهداشتی و رایگان در کشتارگاه انجام شود.

 وی گفت: شماره‌تلفن‌های ۳۳۳۹۴۸۰۰ و سامانه تلفن گویای ۱۵۱۲ به‌صورت شبانه‌روزی آماده دریافت گزارش‌ها مردمی است و شهروندان می‌توانند از طریق تماس با این شماره‌ها هرگونه نظرات، پیشنهادات، انتقادات و همچنین موارد مشکوک در عرضه فراورده‌های خام دامی را گزارش کنند.

انتهای خبر/ 

اشتراک‌گذاری

  • آماده‌باش دامپزشکی اردبیل در روز عید قربان

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هیجده منهای نه