سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 46573
  • بازدید: 1,206
  • 1403/04/19 - 17:14:14

خبرهای کوتاه از گوشه‌وکنار اردبیل

اخبار کوتاه از گوشه‌و‌کنار استان اردبیل را اینجا در «سبلان ما» بخوانید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، خبرهای کوتاه استان اردبیل از افتتاح درمانگاه عمومی شهرستان نمین تا برگزاری دوره آموزشی تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی در مرکز آموزش صنایع دستی بیله‌سوار را اینجا بخوانید.

 

افتتاح درمانگاه عمومی شهرستان نمین در هفته تأمین اجتماعی

? به گزارش روابط‌عمومی مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل، دکتر مهدی نیک‌سیرت مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل از افتتاح و بهره‌برداری از درمانگاه عمومی شهرستان نمین پس از اخذ مجوزهای لازم و قانونی این مرکز درمانی از سازمان تأمین اجتماعی هم‌زمان با گرامیداشت هفته تأمین اجتماعی خبر داد و افزود این درمانگاه در فضایی به مساحت ۳۰۰۰ متر، در دوطبقه و با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان برای ارائه خدمات درمانی و دارویی به بیمه‌شدگان محترم شهرستان نمین و سایر مراجعه‌کنندگان هم‌زمان با هفته تأمین اجتماعی (۱۹ الی ۲۵ تیرماه  ۱۴۰۳) فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

 

برگزاری دوره آموزشی تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی در مرکز آموزش صنایع‌دستی بیله‌سوار

 ? به گزارش روابط‌عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل، فرنام حامد گفت: دوره آموزشی تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی در مرکز آموزش صنایع‌دستی بیله‌سوار برگزار می‌شود و علاقمندان می‌توانند در این دوره ثبت‌نام کنند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بیله‌سوار افزود: این دوره آموزشی در قالب ترم تابستان و برای نخستین دوره برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند تا 21 تیرماه با مراجعه به اداره شهرستان نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

او تاکید کرد: کارگاه تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی با اعتباری بالغ بر 500 میلیون تومان تجهیز شده و در خرداد ماه به افتتاح رسید که اکنون اولین دوره آموزشی در این کارگاه شروع می‌شود.

حامد ادامه داد: تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی یکی از مهم‌ترین رشته‌های بازار صنایع‌دستی است که ارزش افزوده بالایی نیز دارد و می‌تواند در ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای علاقمندان موثر باشد.

«رواق محرم» در پیاده‌راه عالی‌قاپو برپا شد

? به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری اردبیل، همشهریان عزیز می‌توانند ضمن استفاده از غرفه‌های فرهنگی، در مجلس روضه حسینیه که هر روز از ساعت ۱۹ برگزار می‌شود، شرکت کنند.

انتهای خبر/

 

 

اشتراک‌گذاری

  • خبرهای کوتاه از گوشه‌وکنار اردبیل

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هفده به‌اضافه دو