- کد خبر: 5229
- بازدید: 1,370
- 1391/10/08 - 12:20:32
17 مسافر اتوبوس جان سالم به در بردند
در یک حادثه رانندگی در محور اردبیل ـ مشگینشهر 17 نفر از مسافران اتوبوسی که از جاده منحرف و واژگون شده بود به صورت معجزهآسا نجات یافتند.
به گزارش سبلانه، در یک حادثه رانندگی در محور اردبیل ـ مشگینشهر 17 نفر از مسافران اتوبوسی که از جاده منحرف و واژگون شده بود به صورت معجزهآسا نجات یافتند.
این حادثه در سه راهی ورغول مشگینشهر اردبیل رخ داد که از آن به عنوان قتلگاه تردد مسافران و همچنین سفرهای برونشهری یاد میشود.
در این حادثه خودرو خسارات زیادی دید اما، راننده و دیگر مسافران صدمهای ندیدند و تنها چند نفر به صورت سرپایی توسط امدادگران در منطقه مورد مداوا قرار گرفتند.
پلیس راه علت این حادثه را ناتوانی راننده اتوبوس در کنترل وسیله نقلیه اعلام کرده و پلیس راه استان از تمام مسافران و رانندگان خواسته تا در این ایام به دلیل یخبندان و سرمای هوا از ترددهای بیمورد و مسافرتهای غیر ضرور پرهیز کنند.
اما در محور پارسآباد ـ اصلاندوز نیز وقوع یک حادثه رانندگی جان یک نفر را گرفت و یک نفر دیگر نیز مصدوم راهی بیمارستان شد.
در این حادثه نیز بر اثر واژگونی یک دستگاه پراید که با سرعت غیر مجاز تردد میکرد، راننده در دم جان سپرد و سرنشین دیگر خودرو به شدت از ناحیه سر آسیب دیده که با تلاش امدادگران فرد مصدوم به بیمارستان پارسآباد منتقل شده است.
منبع:فارس
انتهای پیام
دیدگاهها