سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 5460
  • بازدید: 1,272
  • 1393/02/26 - 12:55:51

فرماندار بیله سوار:

۲۵۰روستای بیله سوار با مشکل کم آبی مواجه هستند

فرماندارشهرستان بیله سوار گفت: بیش از ۲۵۰ روستا و قشلاق این شهرستان با کمبود آب شرب مواجه شده است.

به گزارش سبلانه به نقل از بیله سوار،"آرام حلیم" در دیدار با مدیرکل آب و فاضلاب روستائی استان در محل فرمانداری این شهرستان اظهار کرد: وضعیت حاصله از خشکسالی امسال در منطقه  به ویژه در بخش آب  شهرستان بسیار ناراحت کننده است و تامین آب شرب و بهداشتی اهالی به برنامه عملیاتی و اورژانسی استان نیاز دارد.

فرماندار بیله سوار افزود: بیش از 250 روستا و قشلاق شهرستان با کمبود آب شرب مواجه شده  و اهالی از نبود آب رنج می برند و در این راستا خواهان بسیج تمامی امکانات موجود در اداره کل استان  هستیم.

حلیم با تاکید بر کثرت روستا و قشلاق و مناطق عشایری نشین  و گستردگی بخش ها در منطقه  از مدیرکل آب وفاضلاب روستایی استان خواست تا کامیون های آب رسان شهرستان که در استان مستقر هستند سریع به شهرستان عودت داده شود و ظرف مدت چند روز نسبت به تامین آب از طریق تانکرهای آبرسانی شهرستان و استان  اقدام شود.

مدیرکل آب و فاضلاب روستایی استان اردبیل نیز در این دیدار با قبول وضع موجود که اهالی را با مشکل آب رو به رو کرده برای تامین آب روستائیان و قشلاقات و عشایر منطقه قول مساعد داد و گفت: از  تمامی امکانات استانی  استفاده می شود تا این مشکل در شهرستان بیله سوار برطرف شود.

فتح الله نوخواه در مورد مشکل آب روستاهای روحکندی و خانباباکندی بیان کرد: در این باره انشعاب غیر مجاز و استفاده گسترده توسط عده ای از خانواده های این روستاها که در حیاط خلوت خودشان به کشت محلی پرداخته اند سبب ایجاد مشکلاتی دشه است.

وی تاکید کرد: در صورت مشاهده انشعاب غیر مجاز و یا مصرف بیش از حد مجاز نسبت به قطع آب چنین افراد اقدام  و از طریق مراجع قانونی برخورد می شود و اگر چنین اقدامات غیر قانونی توسط عده ای از خانواده ها انجام نشود به طور قطع آب کفاف می کند.

اشتراک‌گذاری

  • ۲۵۰روستای بیله سوار با مشکل کم آبی مواجه هستند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
نوزده به‌اضافه هشت