- کد خبر: 5507
- بازدید: 1,550
- 1393/02/28 - 10:10:53
مسیر خروجی بولاغلار نیر مسدود شد
در یک اقدام تامل برانگیز شهرداری نیر مسیرخروجی بولاغلار از سمت نوالار را مسدود کرد.
به گزارش سبلانه به نقل از نیریمیز، گردشگران تفرجگاه طبیعی و توریستی بولاغلار شهرستان نیر که قصد ورود و یا خروج از این منطقه را از سمت نوالار داشتند با تلی از خاک تخلیه شده در این مسیر مواجه شدند.
به نظر می رسد این اقدام پس از دایر شدن باجه دریافت عوارض در ورودی بولاغلار از داخل شهر نیر و به منظور جلوگیری از ورود گردشگران از سمت نوالار انجام شده است.
این اقدام تامل برانگیز شهرداری نیر در مسدود کردن مسیری که برای ایجاد آن زحمات و محنت های بسیاری کشیده شده است به بهانه دریافت عوارض بیشتر چندان قابل توجیه به نظر نمی رسد چرا که شهردار محترم می توانست با دایر کردن باجه دیگر در مسیر ورود به بولاغلار از سمت نوالار این مسئله را به بهترین شکل ممکن حل کند به نحوی که از این طریق هم درآمد بیشتری حاصل کند و هم بار ترافیکی این تفرجگاه طبیعی سبک تر شود تا گردشگران غیربومی با جاده مسدود مواجه نشده و با رضایت بیشتری منطقه را ترک کنند.
انتهای پیام/
دیدگاهها