- کد خبر: 5511
- بازدید: 743
- 1393/02/28 - 11:22:26
اعتبارات ناچیز، داد فرماندار اردبیل را درآورد!
سبلانه: فرماندار اردبیل اعتبار تخصیص یافته اردبیل را ناچیز دانست و از کاهش سهم این شهرستان از اعتبارات استانی خبر داد.
به گزارش خبرنگار سرویس اقتصادی سبلانه، با وجود نیاز مبرم مرکز استان اردبیل به اعتبارات، اینک سهم بیشتری از کمبود اعتبارات نصیب این شهرستان شده است و این اعتبارات ناچیز داد خیلی ها را در آورده است.
به گفته جواد زنجانی میزان اعتبارات اختصاص داده شده به شهرستان اردبیل در سالجاری 188 میلیارد ریال است که با توجه به کثرت جمعیت ساکن و گستردگی شهرستان اردبیل این میزان بودجه بسیار ناچیز است.
زنجانی در کمیته برنامه ریزی شهرستان اردبیل تصریح کرده که امسال سهم شهرستان اردبیل از اعتبارات استانی 28 درصد کاهش داشته است.
البته پیش تر از این بهمن اسفندیاری رئیس گروه تلفیق دفتر بودجه استاندار اردبیل از کاهش 21.4 درصدی اعتبارات شهر اردبیل سخن گفته بود و بر اساس اعلام این مسئول اعتبار شهرستان اردبیل در مقایسه با اعتبار استان کاهش کمتری داشت.
گفته می شود کاهش اعتبارات استانی دلیل کاهش اعتبارات شهرستان هاست و بر این اساس اعتبار تملک دارایی استان اردبیل سال گذشته 153 میلیارد و 800 میلیون تومان بود که در بودجه امسال به 110 میلیارد و 650 میلیون تومان رسیده است.
البته به عقیده مجید خدابخش استاندار اردبیل مدار، توسعه استان اردبیل نباید با کاهش بودجه متوقف شود و باید به سراغ جذب سرمایه گذار و راه های استفاده از ظرفیت بخش خصوصی رفت.
فرماندار اردبیل با انتقاد از بلاتکلیف ماندن طرح های هادی و راههای روستایی و ادامه روند تخریب محیط زیست شهرستان اردبیل، تاکید کرده که مسئولان ذیربط باید هر چه سریعتر از تخریب منابع زیست محیطی و بستردریاچه ها و رودخانه ها ی این شهرستان جلوگیری کنند.
انتهای پیام/
دیدگاهها