سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404
  • کد خبر: 5613
  • بازدید: 954
  • 1393/02/31 - 15:29:41

حاشیه نگاری سبلانه از نشست استاندار با مطبوعاتی ها

از بن بست بی پولی تا رپرتاژهای گره گشا!

گذز از هفت خوان رستم برای دریافت رپرتاژهای گره گشا اما کلیشه ای،مهمترین دغدغه ای بود که در نشست هم اندیشی استاندار اردبیل با مدیران رسانه های خبری مطرح شد.

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی سبلانه ، امروز و در محل  سالن شیخ صفی استانداری نشست هم اندیشی استاندار اردبیل با مدیران رسانه های خبری این استان برگزار شد،در این نشست هر مدیر رسانه های دو دقیقه فرصت داشت تا مشکلات و نظرات خود را بیان کند.

نشست  هم اندیشی استاندار اردبیل با مدیران رسانه های خبری با حاشیه هایی همراه بود که از نظرتان می گذرد.

*نشست استاندار اردبیل با مطبوعاتی ها در حالی آغاز شد که برخی از اهالی مطبوعات همچنان معطل  پیدا کردن جا پارک برای ماشین هایشان بودند.

*مطبوعاتی های استان اردبیل که حالا گوش شنوایی بر دردهای لاعلاج خود پیدا کرده بود خوشحال از این موقعیت پیش آمده نه تنها به بیان مشکلات صنفی خود پرداختند بلکه نیم نگاهی هم به گوشه و کنار و برخی انتصاب ها در دولت یازدهم داشتند.

*مشکلات مالی و بی توجهی به حوزه اقتصاد رسانه و دخل بی پول، رپرتاژهای بی کیفیت اما گره گشا از جمله مهمترین موضوعاتی بود که امروز مدیران مطبوعات محلی استان اردبیل مطرح کردند؛ برخی ها کاسه چه کنم هایشان کم رنگ تر بود با پیشنهاداتی پرو پیمون کمی تا قسمتی بی ارتباط به موضوع نشست به این جلسه آمده بودند؛ از پیشنهاد توجه ویژه به آب و خاک استان جهت توسعه گرفته تا سرقت هایی که در ثبت ایده رخ می دهد و صد البته راهکارهای ارائه شده هم دست به دست به استاندار می رسید.

*اما نه کلیشه ای بودن و نه تکرار چند دقیقه پیش باعث نمی شد تا مطبوعاتی های اردبیل بی توجهی های برخی روابط عمومی ها و مدیران کل دستگاه های اجرایی یادشان برود و هر چند دقیقه یک بار مساعدت بی شائبه برخی از این زنجیره را مورد تفقد قرار می دادند تا جای بی لطفی این افراد در این جلسه صمیمی خالی نباشد!

* پایان جملات بیشتر مدیران رسانه ای استان اردبیل هم به تشکر از استاندار و عنایت ویژه این مسئول به نشریه های گرفتار شده در منجلاب مشکلات ختم می شد.

*گفتن رقم رپرتاژها و گذر از هفت خوان رستم برای گرفتن آن ها خالی از لطف نبود وجالب تر از آن مبلغ ناچیز این رپرتاژها بود که همه مدعوین متفق القول آن را کمترین مبلغی می دانستند که بابت رپرتاز در کشور پرداخت می شود

*بیمه خبرنگاران و مسکن آنها، داده پردازی های نادرست برخی مسئولین دستگاه های اجرایی و چاپ رسانه های محلی در چاپخانه های استان های همجوار، تلاش برای ارتقا دانش خبرنگاران، لنگرانداختن مطبوعات محلی استان در بی پولی همچنان مطرح می شد و یکی از مدیران محلی ورود رسانه در مباحث اقتصادی را گره گشای این وضعیت اسفبار عنوان کرد.

*ساخت خانه فرهنگ در محله،  پیشنهادی بود که توسط یکی از مدیران رسانه های محلی اردبیل داده شد تا  شاید خوانندگان بیشتری رسانه های محلی اردبیل را بخوانند و به گفته این مدیر رسانه ای ایجاد چنین اماکنی شدنی است و پول زیادی هم نمی خواهد.

*ساخت مجتمع مطبوعاتی هم راه حلی بود که یکی از مدیران رسانه ای در اردبیل آن را پایانی بر بی خانمانی و خانه بدوشی بیشتر رسانه های محلی اردبیل بیان کرد، البته تجهیز خانه مطبوعات ، تامین مالی خبرنگاران اردبیلی، رعایت تعرفه های اعلام شده خانه مطبوعات و وزرات ارشاد در چاپ اگهی ها و دریافت یارانه مطبوعاتی از دیگر مواردی بود که به عقیده مدیران خبری رسانه های محلی اردبیل را از حالت "شب نامه" گونه خارج می کند.

*استاندار هم در این جلسه به مطبوعاتی ها قول داد که پیگیر مسائل مطرح شده باشد و یک پیشنهاد هم به این قشر داشت؛ به گفته استاندار اردبیل تاسیس چاپخانه رول دار توسط خود اهالی مطبوعات اردبیل و از طریق وام 85 درصدی که بانک برای تاسیس چاپخانه خواهد داد امکان پذیر است و از طرف دیگر مشکل  15 درصد آورده متقاضیان این چاپخانه را هم می توان با استفاده از ظرفیت بنیاد برکت رفع کرد.

قرار شد نشست هم اندیشی استاندار با اهالی مطبوعات ماهی یک بار برگزار شود و  نتایج پیگیری مشکلات  درجلسه بعدی اعلام شود.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • از بن بست بی پولی تا رپرتاژهای گره گشا!

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
یک منهای هفت