- کد خبر: 5681
- بازدید: 426
- 1393/03/02 - 19:55:43
بیانیه بسیج دانشجویی به مناسبت آزادسازی خرمشهر
بسیج دانشجویی دانشگاه های استان اردبیل با صدور بیانیه ای، ضمن گرامیداشت سی و دومین سالروز ازادی خرمشهر ، تنها راه پیروزی در برابر زیاده خواهی دشمنان علی الخصوص در موضوع « انرژی هسته ای» را، سلاح اخلاص،ایمان،توکل و ایثار و مقاومت دانست.
به گزارش سبلانه به نقل از دانشجویان اردبیل،در سوم خرداد 1361 برگ زرین دیگری در صفحات تاریخ ایران اسلامی رقم خورد، واقعه ای که نشان داد سلاح ایمان، استقامت،فداکاری و گذشت بر هر سلاح مادی ساخت بشری می تواند فائق آید.
در این بیانیه آمده است: سوم خرداد بیانگر تحقق وعده الهی مبنی بر پیروزی حق بر باطل و غلبه لشگر مخلص خدا بر دشمنان بی شمار و تا بن دندان مسلح برخوردار از قدرت پوشالین نظامی، سیاسی، اقتصادی و تجهیزات پیشرفته روز است.
اینک پس از گذشت 32 سال از فتح خرمشهر و سال ها از پایان دفاع مقدس، هنوز خاطره آن پیروزی ها در کام ملت ایران شیرین و سازنده و برای دشمنان نظام مایه تاسف و ناامیدی است و تأسی از مقاومت، فداکاری، پایداری و توکل بر خداوند متعال رزمندگان و جوانان در آن روز،امروز نیز می تواند چراغ راه بوده و نقشه شوم دشمنان کشور و نظام اسلامی را با شکست مواجه سازد.
این بیانیه در پایان تصریح می کند: بسیج دانشجویی استان اردبیل با گرامیداشت این روز ماندگار و یاد و خاطره شهدای 8 سال دفاع مقدس ضمن پیمان مجدد با آرمان های اصیل انقلاب و تبعیت محض از فرامین ولی عصر مسلمین امام خامنه ای(مدظله العالی) اعلام می دارد که امروز نیز تنها راه پیروزی در برابر زیاده خواهی دشمنان علی الخصوص در موضوع« حق مسلم هسته ای» به جز سلاح اخلاص،ایمان،توکل و ایثار و مقاومت چیز دیگری نمی تواند باشد.
دیدگاهها