سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 6382
  • بازدید: 1,179
  • 1393/03/26 - 09:13:56

صالحی امیری

رهبر انقلاب متعلق به همه جناح های فکری است

مشاور رئیس جمهور گفت:رهبر انقلاب متعلق به همه جناح های فکری است و هیچ جناحی نمی تواند آن را به نفع خود مصادره کند.

به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی سبلانه، سید رضا صالحی امیری شامگاه یکشنبه در همایش انتظار و امید که به مناسبت یک سالگی دولت تدبیر و امید در اردبیل برگزارشد،اظهار کرد: در حال حاضر برخی تلاش می کنند با دروغ پراکنی و طراحی سایت و خرج هزینه های سنگین که بعضا هم از بیت المال تامین می شود رهبری را به نفع خود مصادره کنند تا از این طریق ایده دوگانه سازی نظام و دولت را عملی کرده و دولت را درگیر حواشی کنند.

وی افزود: این عده باید بدانند که رهبری چتر بزرگی است که متعلق به همه جناح های فکری است و هیچ جناحی نمی تواند آن را به نفع خود مصادره کند.

مشاوررئیس جمهور خاطر نشان کرد: گروه های  فکری نباید در دام چنین حرکت هایی گرفتار شوند چرا که دیگر دوران هاله نور، فالگیری، رمالی و زخم زبان ها به سر آمده و دوران آزادی اندیشه و قلم آغاز شده  و دولت تدبیر و امید با تفکر و عقلانیت توام با اعتدال و تحمل نظرات مخالف پیش می رود.

 

دولت قبل توسعه ایران را 16 سال عقب انداخت

مشاور رئیس جمهور تاکید دارد: پیام دولت روحانی وحدت، انسجام، اخلاق محوری، ثبات درعرصه های مختلف، رعایت حریم خصوصی، حقوق شهروندی، نهادهای مدنی و منزلت و کرامت انسان ها و توجه به سرمایه های بزرگ اجتماعی است و خلاصه اینکه دولت تدبیر با اعتدال به دنبال ساختن جامعه ای زیبا عاری از ناملایمات است.

 

وی یادآور شد: تزلزل منزلت و کرامت انسانی در جامعه ایرانی و محدود شدن تعامل ایران با دنیا به سه کشور بولوی و ونزوئلا و کوبا، دیپلماسی با زبان خشن و  مخدوش کردن  وجه ایرانیانیان در دنیا، ایجاد تصوری  تاریک از ایران در اذهان جهانی و به تبع آن تحریم های ظالمانه بر علیه ما، بدهی های میلیاردی و کاهش یافتن شاخص های توسعه، همه محصول تفکر و تصمیم گیری های عجولانه و بدون منطق دولت قلبی است که همین  امر پیشرفت ایران را 16 سال به تاخیر انداخت.

مشاور رئیس جمهور تصریح کرد: دولت فعلی وارث یک سیاست خارجی و داخلی تخریب شده و ناکارآمد است و اگر این دولت بتواند بهبود شاخص را به وضع هشت سال قبل برگرداند کار بزرگی انجام داده است.

وی گفت: دغدغه دولت اعتدال بهبود شرایط پیشین است امروز عقلانیت محور تمامی تعاملات در داخل و خارج کشور است.

صالحی امیری با بیان اینکه در دولت فعلی رئیس جمهوری همتراز ملت انتخاب شد،گفت: چنین انتخابی برآیند تصمیم گیری عقلانی در انتخابات سال گذشته بود.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • رهبر انقلاب متعلق به همه جناح های فکری است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
ده منهای یک