سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 6696
  • بازدید: 914
  • 1393/04/05 - 06:53:19

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گرمی عنوان کرد

انتقال فشار به مردم هدف جریان‌سازی‌ رسانه‌های بیگانه

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان گرمی گفت: هدف رسانه‌هاي بيگانه از جريان‌سازي‌ها عليه نظام، انتقال فشار از دولت به مردم است.

به گزارش سبلانه، حسن نوری در مجمع فصلی بسیج شهرستان گرمی با بیان اینکه تهديد‌هاي دشمنان عليه نظام جمهوري اسلامي ایران روز به روز افزایش می‌یابد، اظهار کرد: سياست رسانه‌هاي بيگانه از سناريوها و جريان‌سازي‌ها عليه نظام، انتقال فشار از دولت به مردم است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گرمی با اشاره به شعار اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی كه از سوي مقام معظم رهبري به عنوان شعار سال 1393 انتخاب شده است، بیان کرد: همه مردم و مسؤولان كشور بايد با اتحاد، هم فكري و همدلي براي تحقق اين فرموده رهبري به صورت جهادي تلاش كنند.

وی افزود: لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی توجه به تولید داخلی است و زمانی که از تولیدات داخلی استقبالی نشود بی‌شک تحقق اقتصاد مقاومتی رخ نمی‌دهد.

نوری اضافه کرد: نتیجه بی‌توجهی به تولیدات داخلی وابستگی به تولیدات کشورهای بیگانه است و اقتصاد برای پیشرفت باید مردمی شود و عدم توجه به این موضوع تعطيلي واحدهاي توليدي و افزايش بيكاري را موجب دارد.

وي با بيان اينكه تفكر و فرهنگ غربي در جامعه ما رواج يافته است، تصریح کرد: اگر با اين فرهنگ‌ها مقابله نشود مشكلي جدي آینده جوانان و جامعه را تهديد مي‌كند.

اشتراک‌گذاری

  • انتقال فشار به مردم هدف جریان‌سازی‌ رسانه‌های بیگانه

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌ویک به‌اضافه ده