سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

پنج‌شنبه 19 تیر 1404
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 69850
  • بازدید: 459
  • 1403/11/25 - 13:44:04

فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل مطرح کرد:

فضای مجازی چالش جدید نظام تعلیم‌وتربیت

فضای مجازی چالش جدید نظام تعلیم‌وتربیت

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل به نبرد سرنوشت‌ساز دشمنان برای تسخیر قلب‌ها و ذهن‌های دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: فضای مجازی امروز چالش جدید نظام تعلیم‌وتربیت است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، سردار  غلامحسین محمدی‌اصل پیش از ظهر امروز در توزیع بسته های کمک آموزشی در سخنانی به نقش والدین در تربیت فرزندان در عصرهای مختلف اشاره کرد و گفت: در برهه فعلی که جنگ رسانه، ترکیبی و شناختی است تعلیم‌وتربیت فرزندان در نهاد خانواده از اهمیت بالایی برخوردار است.

 وی به‌نظام تعلیم‌وتربیت نسل اول اشاره کرد و گفت: در عصر کشاورزی، تعلیم‌وتربیت فرزندان به طور کامل بر عهده والدین بود.

فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) با بیان اینکه در عصر صنعت اساتید در کنار پدر و مادر نقش بسزایی در تربیت فرزندان داشتند به عصر حاضر اشاره کرد و گفت: اساتید و فضای مجازی نقش پررنگی در تربیت فرزندان این عصر دارند؛ ولی متأسفانه فضای مجازی می‌تواند منجر به تنش و اختلاف در بین خانواده‌ها شود.

محمدی اصل با بیان اینکه جنگ امروز جنگ بین قلب‌ها است گفت: دشمنان درصدد هستند با راه‌اندازی جنگ اعتقادی و باورها به تغییر ذائقه مردم بپردازند تا به این وسیله بتوانند به حکمرانی خود در جهان ادامه دهند.

وی خطرات جنگ‌شناختی بر نهاد خانواده را متذکر شد و گفت: امروز توپ و تانک میدان جنگ سخت جای خود را به ابزارها و محتوای فریب در فضای مجازی داده تا با تأثیرگذاری در تعلیم‌وتربیت کودکان، نوجوانان و جوانان به اهداف خود برسد.

 فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) به پیچیده‌تر شدن فرایند تعلیم‌وتربیت اشاره کرد و گفت: در این میدان عرصه تعلیم‌وتربیت عرصه بسیار سنگین، مهم و تعیین‌کننده است.
 وی اهمیت شناسایی دانش‌آموزان مستعد در مناطق کم‌برخوردار و برنامه‌ریزی برای رشد و تعالی آینده‌سازان این مرزوبوم را متذکر شد و گفت: همه باید در برابر آینده کشور احساس مسئولیت کرده و در شکوفایی و تعالی دانش‌آموزان و نسل‌های آتی کشور تلاش کنند.

 سردار محمدی اصل در پایان سخنان خود به‌ روز جهانی اهدای کتاب اشاره کرد و گفت: به همین مناسبت سپاه پاسداران و بنیاد تعاون بسیج ۲۶ هزار بسته کمک‌تحصیلی مبتنی بر آموزش‌های پیشرفته با محوریت نرم‌افزار به ارزش ۲۵ میلیارد تومان تهیه و بین دانش‌آموزان ۶۱ مدرسه ابتدایی شهرستان اردبیل توزیع می‌کند.

انتهای خبر/ ح

اشتراک‌گذاری

  • فضای مجازی چالش جدید نظام تعلیم‌وتربیت

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
شش به‌اضافه پنج