سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 7004
  • بازدید: 1,309
  • 1393/04/10 - 13:07:25

رئيس اداره كار و رفاه اجتماعي:

85 درصد کارکنان شركت های کوثر غیربومی هستند

سبلانه: رئيس اداره كار و رفاه اجتماعي گفت: 4 شركت و كارگاه بزرگ عمراني در شهرستان كوثر فعاليت دارند كه سُكان اين شركت ها در دست كارگران و كاركنان غير بومي است.

به گزارش سبلانه، يادگار باقري طي گفتگوي اختصاصي با خبرنگار كيويميز در خصوص تحقق اشتغال و ريشه كن كردن معضل بيكاري در شهرستان كوثر اظهار كرد: ریشه کنی بیکاری و ایجاد فرصت های شغلی برای جوانان منطقه تنها یکی از دغدغه هايي است كه امروزه خانواده ها و جوانان شهرستان در ذهن مي پرورانند كه متاسفانه ازتحقق وعده های اشتغال در شهرستان كاسته و مهاجرت و بيكاري افزايش مي يابد.

 

وي ادامه داد: بطور كلي بيكاري و عدم اشتغال جوانان را در سراسر كشور مي توان يك معضل عمومي تلقي كرد؛ چرا كه يا مسئولين منطقه در امر محقق ساختن اشتغال بي مهري و كم كاري كرده اند يا منطقه مربوطه از لحاظ ايجاد كار و اشتغال مستعد نمي باشد.

 

اين مسئول خاطر نشان كرد: حال در اين ميان مناطقي همچون شهرستان كوثر است كه از همه نظر داراي ظرفيت ها و پتانسيلهاي بالايي است كه بيكاري و مهاجرت را مي توان ريشه كن كرد.

 

باقري اضافه كرد: شهرستان كوثر فقط در يك نگاه و در راستاي حل و فصل مشكل اشتغال داراي 4 شركت و كارگاه بزرگ عمراني به نام هاي نينوا، جهاد نصر حمزه، كندوان پارس و پروژه سد پگا است كه متاسفانه بيش از 85 در صد كاركنان و حتي كارگران اين شركت ها و كارگاهها غير بومي هستند كه اين امر باعث شده  تا حق فارغ التحصیلان و ديگر جوانان بومی ضايع شود.

 

وي اظهار كرد: بطور كلي در شركت هاي مذكور حداقل 50 نفر و حد اكثر بيش از 300 نفر در زمينه هاي مختلف مشغول كار هستند كه با بررسي هاي انجام يافته عليرغم اينكه اكثر كاركنان و كارگران شركت هاي مذكور غير بومي هستند؛ مي توان با اشتغال 300 نفر از جوانان شهرستان كوثر در اين شركت ها مشكل بيش از 90 در صد اهالي اين منطقه بخصوص جوانان را در راستاي ايجاد اشتغال حل و فصل كرد.

 

رئيس اداره كار، تعاون و رفاه اجتماعي شهرستان كوثر خاطر نشان كرد: با توجه به اينگونه ظرفيت بالايي كه شهرستان از آن برخوردار است و 4 شركت عمراني بزرگ را در گوشه و كنار مناطق مستعد خود جاي داده است؛ چرا تا به حال اقداماتي از جانب مسئولين ذيربط در راستاي تحقق اشتغال، ريشه كن كردن بيكاري و جلوگيري از مهاجرت و از همه مهمتر درك فشار روحي و رواني كه بر يك جوان تحصيل كرده وارد مي شود، انجام نيافته است طوری که بيشتر كارمندان ادارات ، كارگران و كاركنان شركت هاي عمراني اين منطقه غير بومي هستند كه انتظار مي رود مسئولين با كمي تامل بر روي اين موضوع اشتغال جوانان اين منطقه را در راستاي اقاصاد مقاومتي كه دغدغه امروزه مقام معظم رهبري است احيا سازند.

 

انتهاي پیام/

اشتراک‌گذاری

  • 85 درصد کارکنان شركت های کوثر غیربومی هستند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
یازده به‌اضافه هفت