- گروه: اقتصادی
- کد خبر: 71523
- بازدید: 436
- 1404/03/20 - 21:20:49
مدیرکل تعزیرات حکومتی اردبیل خبر داد:
مجازات جریمه در انتظار متخلفان آرد یارانهای

مدیرکل تعزیرات حکومتی اردبیل از محکومیت یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریالی عرضه کننده آرد خارج از شبکه خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما» به نقل از روابطعمومی اداره کل تعزیرات حکومتی اردبیل، علی رحیمیآذر اظهار داشت: پرونده عرضه خارج از شبکه ۶۰ کیسه آرد یارانهای ۴۰ کیلویی به ارزش ۳۰۰ میلیون ریال در شعبه ششم بدوی تعزیرات حکومتی شهر اردبیل رسیدگی شد.
وی افزود: شعبه پس از بررسی پرونده و ارائه نشدن اسناد قانونی، تخلف انتسابی را محرز و متخلف را علاوه بر الزام به عرضه کالا در شبکه رسمی به پرداخت یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی اردبیل گفت: مأموران ایست بازرسی اردبیل به مغان گزارش تخلف را در بررسی سهمیهها و اسناد و مدارک تنظیم و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
انتهای خبر/ س
دیدگاهها