سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

پنج‌شنبه 12 تیر 1404
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 71668
  • بازدید: 175
  • 1404/03/30 - 07:48:33

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل:

فعالیت واحدهای تولیدی اردبیل بی‌وقفه ادامه دارد

فعالیت واحدهای تولیدی اردبیل بی‌وقفه ادامه دارد

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل گفت: فعالیت واحدهای تولیدی اردبیل مستمر و بی‌وقفه در شرایط حساس کنونی کشور ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، هاشم علایی امروز در جریان بازدید رئیس کل بازرسی استان از چند واحد تولیدی آب معدنی در شهرک تخصصی آب شهرستان نیر گفت: تولیدکنندگان به‌عنوان سربازان و جهادگران اقتصادی، پای کار صنعت ایستاده‌اند و نيازهای کشور را در زمينه‌های مختلف تولیدی تامین می‌کنند.
وی ادامه داد: تامین مایحتاج مردم در این روزهای مهم و حساس کشور، نشان از احساس مسئولیت کارآفرینان و صنعتگران به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دارد که تلاش‌های آنان جای تشکر و قدردانی دارد.
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل تشریح کرد: در این بازدیدها، مدیران واحدهای تولیدی اهتمام خود برای تولید و عرضه محصولات به بازار را بیش از پیش اعلام کرده و بر لزوم تامین اقلام مورد نیاز جامعه تاکید کردند.

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • فعالیت واحدهای تولیدی اردبیل بی‌وقفه ادامه دارد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
نه به‌اضافه هفت