سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 29 مرداد 1404
  • کد خبر: 7179
  • بازدید: 639
  • 1393/04/14 - 19:04:49

وعده سحری را مشابه وعده ناهار بخورید

مسئول گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز به روزه داران توصیه کرد: بهتر است غذای مصرفی در وعده سحری، ویژگی وعده ناهار را داشته باشد، تا از ایجاد گرسنگی در طول روز پیشگیری شود.

به گزارش سبلانه به نقل از خبرنگار ایرنا ؛ رضیه شناور با تاکید بر لزوم توجه جدی روزه داران، نسبت به تغذیه خود در این ماه مبارک، به ویژه به دلیل مصادف شدن آن با فصل تابستان، تصریح کرد: استفاده از مواد غذایی آبکی مثل سوپ کم چرب، آش کم حبوبات و مایعات به هنگام افطار و سحر، موجب حفظ تعادل آب و مواد معدنی فرد روزه دار می شود.

وی با بیان اینکه مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری توصیه نمی شود، افزود: مصرف مواد غذایی شیرین با تحریک انسولین موجب ورود قندخون به داخل سلول ها و در پی آن کاهش قندخون می شود، به این ترتیب، مصرف مواد غذایی شیرین و حاوی قندهای ساده مثل شیرینی و شکلات در وعده سحری، موجب گرسنگی زودرس شخص روزه دار می شود.

شناور ابراز داشت: استفاده از سبزی و میوه در هنگام افطار و همچنین در فاصله بین افطار تا سحر، به دلیل این که منبع خوبی از آب و فیبر هستند، برای دستگاه گوارش بسیار مفید است و مانع بروز یبوست می شود.

مسئول گروه بهبود تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: سبزی ها با دارا بودن مواد مغذی مختلف و آب، علاوه بر تأمین ویتامین ها و مواد معدنی موردنیاز بدن، از تشنگی فرد در طول روز جلوگیری می کنند.

وی یادآور شد: حلیم منبع خوبی از مواد نشاسته ای، فیبر، پتاسیم و منیزیم بوده و توصیه می شود به صورت بدون روغن، در وعده افطار یا سحری روزه داران گنجانده شود.

اشتراک‌گذاری

  • وعده سحری را مشابه وعده ناهار بخورید

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌ویک منهای دو