سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 2 شهریور 1404
  • گروه: اقتصادی
  • کد خبر: 72546
  • بازدید: 219
  • 1404/06/01 - 21:55:29

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل:

پروژه‌های عمرانی هفته دولت در اردبیل کلید خورد

پروژه‌های عمرانی هفته دولت در اردبیل کلید خورد

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل گفت: در هفته دولت امسال در استان چند پروژه عمرانی در شهرک‌های صنعتی استان با اعتباری بالغ بر ۲ هزار میلیارد ریال افتتاح خواهد شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، هاشم علایی عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه‌های مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل در هفته دولت اظهار داشت: در هفته دولت از افتتاح چند پروژه عمرانی در شهرک‌های صنعتی استان در هفته دولت با اعتباری بالغ بر ۲ هزار میلیارد ریال خبر داد.

وی در حاشیه آئین افتتاح پروژه زیرسازی و آسفالت معابر و جاده دسترسی شهرک صنعتی ۲ که با حضور استاندار اردبیل برگزار شد، افزود: امروز شاهد پیشرفت‌ها و دستاوردهای بسیار خوبی در حوزه‌های مختلف هستیم که حوزه صنعت استان نیز نسبت به سالیان گذشته از رشد چشمگیری برخوردار بوده که همه این پیشرفت‌ها در سایه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل در ادامه ضمن تشریح برنامه‌های این شرکت در هفته دولت، گفت: امروز شاهد افتتاح پروژه زیرسازی و آسفالت معابر و جاده دسترسی شهرک صنعتی ۲ با اعتبار یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال هستیم که با توجه‌ به مطالبات به حق واحدهای تولیدی و دغدغه‎‌های مسئولان، اجرای این پروژه جزو اولویت‌های مهم زیرساختی شرکت شهرک‌های صنعتی بود.

وی، ضمن تشکر از تلاش‌های استاندار اردبیل و مسئولان استان در تأمین زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی، اظهار داشت: در هفته دولت چند پروژه عمرانی دیگر نیز در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان به مرحله بهره‌برداری خواهد رسید که افتتاح پروژه آب‌رسانی ناحیه صنعتی پارس‌آباد با اعتبار ۵۰۰ میلیارد ریال و پروژه زیرسازی و آسفالت معابر و جاده دسترسی شهرک صنعتی اردبیل ۱ بااعتبار ۱۳۰ میلیارد ریال، از مهم‌ترین این پروژه‌ها خواهد بود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل، تصریح کرد: با بهره‌برداری از این طرح‌های عمرانی، ضمن ارتقا زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری، زمینه‌های تولید و اشتغال در شهرک‌های صنعتی استان نیز افزایش خواهد یافت.

علایی یادآور شد: ۲۱ شهرک و ناحیه صنعتی با مجموع مساحت یکهزار و ۵۰۰ هکتار به‌عنوان مراکز تولید و اشتغال استان اردبیل محسوب می‌شوند که بیش از یک‌هزار و ۵۸۰ قرارداد حق بهره‌برداری زمین در این شهرک‌ها با سرمایه‌گذاران منعقد شده است.

وی تصریح کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی به‌عنوان یک سازمان توسعه‌ای، نقش بسیار مهمی در جذب سرمایه‌گذاران دارد که از تمامی ظرفیت‌های ممکن برای تأمین زیرساخت‌های موردنیاز آنان استفاده خواهد شد.



انتهای خبر/ ح

اشتراک‌گذاری

  • پروژه‌های عمرانی هفته دولت در اردبیل کلید خورد

برچسب‌ها

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سیزده منهای ده