سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 2 شهریور 1404
  • کد خبر: 7306
  • بازدید: 1,235
  • 1393/04/18 - 08:57:19

15رمضان روز گشایش نمایشگاه قرآن اردبیل

نبود اعتبار برای نمایشگاه قرآن اردبیل تکذیب شد

مدیر کل ارشاد اردبیل اظهارات اخیر مسئول دارالقرآن کریم تبلیغات اسلامی این شهر را که از برپا نشدن نمایشگاه قرآن اردبیل به علت کمبود اعتبار در سالجاری خبر داده بود، تکذیب کرد.

به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی سبلانه ناصر اسحاقی شامگاه دیروز در جمع خبرنگاران و در محل استانداری اردبیل با تکذیب خبر دایر نشدن نمایشگاه قرآنی در اردبیل تصریح کرد: این نمایشگاه باشکوه هر چه تمام تر در روز 15 رمضان در محل مصلی اردبیل گشایش می یابد.

وی افزود: نمایشگاه قرآن از روز 15تا 19 رمضان با موضوعات قرآنی ، کتاب های  مذهبی، اقلام حجاب و عفاف دایر می شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل با تاکید بر اینکه وضعیت اعتباری بد مانع از برپایی این رویداد بزرگ فرهنگی در استان اردبیل نمی شود،  یادآور شد: با هماهنگی های انجام شده نمایشگاه  قرآنی امسال اردبیل باشگوه تر از سال های قبل برگزار خواهد شد و برخلاف سال های گذشته سایه سنگین کمبود اعتبارات در این نمایشگاه تاثیری نخواهد داشت .  

وی برپایی نمایشگاه قرآن در اردبیل را توقع به جا شهروندان  عنوان کرد و گفت: دایر نشدن و یا کم رنگ بودن این رویداد مهم فرهنگی در استان اردبیل طی سال های های گذشته  تاسف اور است.

به گفته مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی دایر نشدن نمایشگاه قرآن  از زبان یک  مرجع غیر مسئول روی خروجی برخی سایت ها  قرار گرفته بود.

 استاندار اردبیل هم تاکید کرد: بی تردید هزینه های فرهنگی، هزینه های سرمایه ای هستند و تامین اعتبار برای برپایی نمایشگاه قرآنی کار چندان سختی نیست.

مجیدخدابخش گفت: دایر نشدن نمایشگاه قرآنی به هیچ وجه پذیرفتنی نیست و استانداری از برپایی این نمایشگاه حمایت کامل می کند. 

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • نبود اعتبار برای نمایشگاه قرآن اردبیل تکذیب شد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هفت به‌اضافه شش