- کد خبر: 7508
- بازدید: 1,129
- 1393/04/22 - 19:35:27
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:
بیمارستان های اردبیل سه ستاره می شوند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: در شش ماهه آینده کیفیت هتلینگ بیمارستان های اردبیل به سه ستاره ارتقاء می یابد.
به گزارش خبرنگار سرویس پزشکی سبلانه،فرها پورفرضی با اعلام این خبر اظهار داشت: در حال حاضر در راستای اجرای بهتر طرح تحول نظام سلامت در اکثر بیمارستان های استان، شاهد تغییرات عمرانی جهت افزایش کیفیت هتلینگ هستیم.
وی ادامه داد: تجهیزات بیمارستانها نیز از طرف نظارت کشوری مورد ارزیابی قرار گرفته است و تعدادی تعمیر و قسمتی نیز نوسازی شده اند.
قائم مقام وزیر در استان بیان کرد: با اجرای این طرح تمام تجهیزات و وسایلی که بیمار و همراه وی با آن در ارتباط هستند حتی غذایی که برای آنها سرو می شود از نظر کیفی بهبود یافته است.
وی گفت: همه بیماران به محض بستری شدن در بیمارستان کیف بهداشتی دریافت می کنند که وسایل داخل آن شامل حوله، مسواک، خمیر دندان، لیوان شیشه ای، دمپایی و تب سنج است تا بیمار برای تهیه این وسایل به خارج از بیمارستان مراجعه نکند.
پورفرضی افزود: هزینه کلی این وسایل 30 هزار تومان برآورد شده است که بیمار تنها 10 درصد آن یعنی سه هزار تومان را پرداخت می کند.
وی اذعان کرد: دانشگاه علوم پزشکی با خرید تجهیزات و آماده سازی زیر ساخت ها سعی بر آن داشته که تمام خدمات تشخیصی و درمانی در داخل مجموعه های دانشگاه صورت گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، خاطرنشان کرد: در طول دو ماهی که از اجرای طرح می گذرد هزینه ای بالغ بر یک میلیارد تومان جهت خرید تجهیزات بیمارستانی صرف شده است.
وی دستگاه های لاپاراسکوپی (جراحی میکروسکوپی)، ویدئو اندوسکوپ (تشخیص بیماریهای گوارشی)، تراکوسکوپ (تشخیص بیماریهای ریوی) را از جمله تجهیزات خریداری شده برشمرد و گفت: مجوز خرید دستگاه گاما اسکن یا طب هسته ای، MRI و دستگاه تراکم استخوانی و سی تی اسکنی که در آنژیوگرافی کاربرد دارد را نیز اخذ کرده ایم.
این مسئول تصریح کرد: دستگاه رادیوتراپی شتاب دهنده خطی نیز خریداری شده است که این دستگاه در سطح کشور تنها در آستان قدس رضوی وجود دارد و امیدواریم با آماده شدن ساختمان در آذر ماه شاهد راه اندازی آن باشیم.
وی با بیان اینکه بیمارستان هایی با قدمت 90 سال باید بهسازی شوند، افزود: بیمارستان 200 تختی فاطمی در حال احداث بوده و مجوز بیمارستان 500 تختی که قرار است در کنار ساختمان پردیس دانشگاه علوم پزشکی احداث و جایگزین بیمارستان های بوعلی و علوی شود، نیز صادر شده است.
پورفرضی به خرید قسمتی از تجهیزات بیمارستان های 120 تختی شهرستان پارس آباد و ترومای اردبیل که در حال اتمام هستند اشاره و تاکید کرد: بخش خصوصی نیز درخواست احداث بیمارستان 500 تختی دارد که در حال پیگیری آن نیز هستیم.
وی همچنین به راه اندازی آزمایشگاه مرجع اشاره و یادآور شد: با راه اندازی این مرکز و تجهیز آن، 95 درصد آزمایش هایی که قبلا در خارج از استان انجام می شد ، در این آزمایشگاه صورت می گیرد.
انتهای پیام/
دیدگاهها