سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 25 مرداد 1405
  • گروه: سیاسی
  • کد خبر: 75683
  • بازدید: 317
  • 1405/04/07 - 09:02:51

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل:

جوانان و محبان اهل‌بیت(ع) حافظان اصلی اسلام هستند

جوانان و محبان اهل‌بیت(ع) حافظان اصلی اسلام هستند

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل گفت: اسلام به برکت خون شهدا و فداکاری جوانان حفظ شده است و اسلام ناب محمدی را جوانان و محبان اهل‌بیت (ع) با جان‌فشانی نگه داشته‌اند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، حجت‌الاسلام والمسلین مهدی ستوده شب گذشته در مراسم گرامیداشت سالروز شهادت سیدالساجدین (ع) در آستان مقدس امامزاده سیدصدرالدین (ع) این شهرستان اردبیل اظهار داشت: مردم ما بعد از ۱۲۰ روز ایستادگی مستمر در میدان، به‌وضوح نشان دادند که رهرو حقیقی راه سیدالشهدا (ع) هستند و هرگز ذلت‌پذیر نخواهند بود. این ملت اثبات کرد که بر دین حق استوار است و در برابر تیرهای سه‌شعبه دشمنان سر خم نمی‌کند.

وی با یادآوری واقعه جانسوز عاشورا در ۱۳۸۶ سال پیش، به تلاش‌های نافرجام دشمنان برای محو نام امام حسین (ع) اشاره کرد و گفت: متوکل عباسی ۲۰ سال تمام تلاش کرد تا مقبره مطهر سیدالشهدا (ع) را تخریب و محو کند، اما امروز می‌بینیم که کربلا به حرم امن الهی تبدیل شده است؛ فضیلت این خاک پاک به حدی است که حتی زائر در آنجا می‌تواند نماز خود را کامل بخواند.

جوانان؛ امانت‌داران اسلام و زمینه‌سازان ظهور

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل با تأکید بر اینکه اسلام به برکت خون شهدا و فداکاری جوانان حفظ شده است، تصریح کرد: اسلام ناب محمدی را جوانان و محبان اهل‌بیت (ع) با جان‌فشانی نگه داشته و امروز به عنوان امانت به دست ما سپرده‌اند. 

وی به بیانات پیامبر اسلام اشاره کرد و گفت: در شهادت امام حسین (ع) حرارتی در دل‌های مومنان است که هرگز خاموش نمی‌شود؛ مومنانی که منتظر منتقم خون شهدای کربلا هستند برای ظهور حضرت بقیه الله زمینه‌سازی می‌کنند.

ستوده با محکوم کردن جنایات رژیم‌های پلید، منحوس و کودک‌کش صهیونیست، خاطرنشان کرد: مردم ما با نام و یاد امام حسین (ع) در برابر این جانیان ایستاده‌اند. ملت ایران امروز عزادار رهبر شهید خویش است؛ رهبری که ۳۷ سال پای این انقلاب ایستاد، فریادگر مظلومیت حسین (ع) و منتظر واقعی حضرت ولی‌عصر (عج) بود و در این مسیر با زبان، قلب و عمل خود مجاهدت کرد.

جهاد تبیین در برابر امپراطوری رسانه‌ای دشمن

مدیرکل اوقاف استان اردبیل در ادامه سخنان خود به جنگ تبلیغاتی دشمن و امپراطوری رسانه‌ای استکبار اشاره کرد و افزود: امروز ابعاد این نبرد بسیار فراتر از گذشته است. تاریخ گواهی می‌دهد که کاروان اسارت اهل‌بیت امام حسین(ع) چگونه با جهاد تبیین نقشه دشمن را برهم زد؛ به طوری که در بدو ورود کاروان به کوفه، تبلیغات دشمن را که اذهان مردم را مخدوش کرده بود و اهل‌بیت را خارجی معرفی می‌کردند، با افشاگری‌های کاروان اسرا، شرایط در شام تغییر کرد و ورود آن‌ها به عنوان مسلمانان و فرزندان رسول خدا (ص) تثبیت شد.

وی در پایان با تاکید بر اینکه امروز باید به اعتقاد و هویت حسینی خود افتخار کنیم، به روایتی از آینده‌نگری سیدالشهدا (ع) اشاره کرد و گفت: حضرت سیدالشهدا (ع) پیش از شهادت، مبلغ ۶۰ هزار درهم به قبیله بنی‌اسد پرداخت کرد و زمین کربلا را خریداری نمود؛ ایشان سفارش کردند که پیکرها را دفن کنند، راهنمای زائران حرم باشند و از آنان پذیرایی نمایند که این نشان از ابدیت و عظمت این بارگاه مقدس دارد.

خبرنگار: مهدی جدی

انتهای خبر/ ع

اشتراک‌گذاری

  • جوانان و محبان اهل‌بیت(ع) حافظان اصلی اسلام هستند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
جهت بازسازی کلیک نمایید