سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

جمعه 23 مرداد 1405
  • گروه: فرهنگی
  • کد خبر: 75719
  • بازدید: 644
  • 1405/04/10 - 09:42:57

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی:

دانشگاه‌ها نباید از آموزش و تربیت غافل شوند

دانشگاه‌ها نباید از آموزش و تربیت غافل شوند

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: دانشگاه‌ها نباید در پی ایفای مسئولیت‌های جدید، از مأموریت اصلی خود یعنی آموزش و تربیت نیروی انسانی غافل شوند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، محمد حسن‌زاده صبح امروز در مراسم افتتاحیه شصت‌ونهمین اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور که در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه‌ها از نسل اول آموزش‌محور به نسل دوم پژوهش‌محور، نسل سوم کارآفرین و امروز به نسل چهارم با محوریت مسئولیت اجتماعی رسیده‌اند، اما باور ما این است که آموزش همچنان رکن اصلی دانشگاه است و معاونان آموزشی مسئولیت خطیری در این حوزه بر عهده دارند.

وی افزود: در پنل‌های تخصصی این اجلاس که طی دو روز برگزار می‌شود، چالش‌های حوزه آموزش مورد بررسی قرار خواهد گرفت تا نقشه راهی برای نظام آموزشی کشور ترسیم شود. آموزش باید همگام با مقتضیات روز حرکت کرده و پاسخگوی نیازها و چالش‌های جدید باشد تا زمینه‌ساز تحولات مثبت در آموزش عالی شود.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی همچنین با اشاره به جایگاه تاریخی اردبیل، گفت: سلسله صفویه در انسجام ایران امروز نقش مؤثری داشته و اردبیل از شهرهای اثرگذار در تاریخ ایران است؛ همچنین رسمیت یافتن مذهب تشیع در ایران حاصل تلاش‌هایی است که در آن دوره صورت گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه آموزش همچنان رکن اصلی دانشگاه‌هاست، گفت: دانشگاه‌ها نباید در پی ایفای مسئولیت‌های جدید، از مأموریت اصلی خود یعنی آموزش و تربیت نیروی انسانی غافل شوند.

حسن‌زاده در پایان از حمایت‌ها و همراهی استانداری اردبیل با دانشگاه‌های استان قدردانی کرد و گفت: اعتقاد استاندار اردبیل به استقلال دانشگاه‌ها و پرهیز از نگاه سیاسی به این نهاد علمی، می‌تواند زمینه‌ساز رشد و توسعه دانشگاه و جامعه باشد.

علم و اخلاق دو بال تعالی دانشجو است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی  نیز با تأکید بر اینکه تربیت دانشجویان باید بر پایه علم و اخلاق باشد، گفت: هنر معاونان آموزشی آن است که این دو مؤلفه را به بهترین شکل به دانشجویان منتقل کنند.

وی افزود: همه ارکان دانشگاه تلاش می‌کنند تا دانشجویان با دو بال علم و اخلاق تربیت شوند و ترکیب این دو، قدرت پرواز و تعالی را به دانشجو می‌بخشد.

وی افزود: باید تلاش کنیم دانشجویانی تربیت شوند که در تراز بشریت پرواز کنند و علاوه بر کسب دانش، از فضایل اخلاقی نیز برخوردار باشند.

مصلح‌نیا در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب اسلامی، گفت: شهید آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای، رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران، معلم بزرگی بود که درس عزت، پایداری، غرور و سربلندی را به ملت ایران آموخت و ملت فهیم ایران نیز با عشق و ارادت، قدردان این معلم بزرگ هستند.

انتهای خبر/

اشتراک‌گذاری

  • دانشگاه‌ها نباید از آموزش و تربیت غافل شوند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
جهت بازسازی کلیک نمایید