سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

جمعه 23 مرداد 1405
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 75740
  • بازدید: 464
  • 1405/04/12 - 11:15:58

مدیر گروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی اردبیل:

زائران حتماً از آب‌های بسته‌بندی شده استفاده کنند

زائران حتماً از آب‌های بسته‌بندی شده استفاده کنند

مدیر گروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: با توجه به تراکم جمعیت در مراسم تشییع، استفاده از ماسک بهترین راهکار برای در امان‌ ماندن از بیماری‌های تنفسی است و زائران حتماً از آب‌های بسته‌بندی شده استفاده کنند.

جواد آبیش‌وند  در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»،با تأکید بر اهمیت حفظ سلامت زائران و شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع اظهار داشت: با توجه به ازدحام جمعیت، رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از بیماری‌های گوارشی و تنفسی ضروری است و شهروندان باید نسبت به استفاده از آب و غذای سالم حساسیت ویژه‌ای داشته باشند.

وی در خصوص تأمین آب شرب مراسم افزود: زائران حتماً از آب‌های بسته‌بندی شده (معدنی) و یا آب شهری کلردار استفاده کنند. همچنین اکیداً توصیه می‌شود از مصرف یخ‌های فله‌ای و آب‌هایی که برای آبیاری فضای سبز استفاده می‌شود و ماهیت غیرشرب دارند، به شدت پرهیز کنند.

مدیر گروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در رابطه با توصیه‌های تغذیه‌ای تصریح کرد: بهترین گزینه برای تغذیه در چنین مراسمی، استفاده از غذاهای خشک و بسته‌بندی شده است. چنانچه زائران از کنسرو استفاده می‌کنند، باید دقت داشته باشند که پیش از مصرف، حتماً آن را به مدت ۲۰ دقیقه در آب بجوشانند.

وی با اشاره به پیشگیری از بیماری‌های تنفسی بیان کرد: با توجه به تراکم جمعیت، استفاده از ماسک بهترین راهکار برای در امان ماندن از بیماری‌های تنفسی است. همچنین شست‌وشوی مرتب دست‌ها با آب و صابون، به‌ویژه پیش از صرف غذا و پس از استفاده از سرویس‌های بهداشتی، مؤثرترین راهکار برای پیشگیری از بیماری‌های واگیر است که نباید از آن غفلت کرد.


مدیر گروه بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در پایان با اشاره به گرمای هوا و دغدغه گرمازدگی زائران خاطرنشان کرد: شرکت‌کنندگان تا حد امکان از تابش مستقیم نور خورشید دوری کنند. در صورت بروز هرگونه علائم گرمازدگی مانند سردرد، سرگیجه یا تنگی نفس، لازم است فرد مورد نظر بلافاصله به تیم‌های امدادی مستقر در مراسم مراجعه کند تا اقدامات درمانی لازم انجام شود.

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • زائران حتماً از آب‌های بسته‌بندی شده استفاده کنند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
جهت بازسازی کلیک نمایید