- گروه: اجتماعی
- کد خبر: 75831
- بازدید: 303
- 1405/04/20 - 12:35:28
با سرمایهگذاری بخش خصوصی صورت گرفت؛
رونمایی از نخستین سیتیآنژیو ۱۲۸ اسلایس بخش خصوصی اردبیل
نخستین دستگاه سیتی آنژیو ۱۲۸ اسلایس بخش خصوصی استان اردبیل در بیمارستان قائم اردبیل رونمایی شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، صدیف بدری صبح امروز در جریان بازدید از بیمارستان قائم اردبیل از نخستین دستگاه پیشرفته «سیتی آنژیو ۱۲۸ اسلایس» خریداریشده توسط بخش خصوصی در استان اردبیل که در مرکز تصویربرداری این بیمارستان راهاندازی شده است، رونمایی کرد.
این دستگاه با بهرهگیری از فناوری روز، امکان انجام تصویربرداری دقیق و غیرتهاجمی از عروق کرونر قلب وسایر عروق بدن را فراهم میکند و نقش مهمی در تشخیص سریعتر و دقیقتر بیماریهای قلبی وعروقی، کاهش نیاز به اقدامات تشخیصی تهاجمی و ارتقای کیفیت خدمات درمانی دارد.
گفتنی است در سال ۱۴۰۳ با پیگیری از وزیر وقت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دستور صدور مجوز خرید و تحویل این دستگاه راهبردی را برای استان اردبیل اخذ کرده بود که اکنون با سرمایهگذاری بخش خصوصی به بهرهبرداری رسیده است.




انتهای خبر/ ش
دیدگاهها