سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 2 شهریور 1404
  • کد خبر: 7788
  • بازدید: 698
  • 1393/04/30 - 20:44:16

خام‌خواری و گیاه‌خواری کبود ویتامین‌های D و B12 در پی دارد

یک متخصص تغذیه با بیان اینکه خام‌خواری و گیاه‌خواری کمبود ویتامین‌های D و B12 را در پی دارد گفت: به شرط تامین این ویتامین‌ها از طرق دیگر، خام‌خواری و گیاه‌خواری از رژیم‌های غذایی مناسب به شمار می‌رود.

به گزارش سبلانه به نقل از خبرگزاری فارس،  مرتضی صفوی، رژیم‌های غذایی خام‌خواری و گیاه‌خاوری را برای هموطنان مناسب دانست اما در مورد کمبود ویتامین‌های D و B12 در این افراد هشدار داد.

 

وی گفت: افرادی که گیاه‌خواری می کنند و یا خام خوار هستند، با کمبود ویتامین‌های D و B12 مواجه می‌شوند.

 

به گفته این متخصص تغذیه ویتامین‌های D و B12 تنها در مواد غذایی که از حیوانات تهیه می‌شود وجود دارد و به دلیل عدم مصرف محصولات حیوانی، افراد با فقر ویتامین‌های D و B12 مواجه می‌شوند.

 

صفوی با بیان اینکه خام‌خواری و گیاه‌خواری رژیم‌های مناسبی هستند خاطرنشان کرد: این رژیم‌های غذایی مناسب هستند به شرطی که با خوردن لبنیات و تخم مرغ ویتامین‌های D و B12 را برای بدن خود تامین کنند.

 

وی همچنین یادآور شد: آن دسته از افرادی که نمی‌توانند لبنیات و تخم مرغ مصرف کنند، باید زیر نظر پزشک مکمل‌های غذایی را مصرف کنند.


 

 

اشتراک‌گذاری

  • خام‌خواری و گیاه‌خواری کبود ویتامین‌های D و B12 در پی دارد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سه به‌اضافه ده