سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

جمعه 12 دی 1404
  • کد خبر: 7820
  • بازدید: 559
  • 1393/04/31 - 15:18:20

نماینده مردم اردبیل در مجلس:

مسئولان حمایت کنند، صاحب صنعت هسته ای می‌شویم

نماینده مردم اردبیل در مجلس:گفت: بزودی راه اندازی واحدهای نانو، بیو و ماهواره‌ای اردبیل صاحب صنعت هسته ای می شود البته اگر همه حمایت کنند.

منصور حقیقت‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس اقتصادی سبلانه، با تاکید بر اینکه برخورداری استان اردبیل از صنایع هسته ای بازوی توانمند توسعه استان اردبیل خواهد بود، اظهار کرد: تلاش می کنیم با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و مراکز علمی و تحقیقاتی بخشی از صنعت اتمی و هسته‌ای کشور را به اردبیل بیاوریم.

به گفته وی تلاش ها برای ایجاد واحدهای هسته‌ای نانو، بیو و ماهواره‌ای در دانشکده‌های زیرمجموعه دانشگاه صنعتی اردبیل ادامه دارد تا با راه اندازی این واحد ها مردم استان اردبیل در آزمایشات تشخیصی و صنایع دارویی از دانش هسته ای بهره مند شوند.

نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین  تاکید کرد: امیدواریم ایجاد واحدهای صنعتی در اردبیل پس از نهایی شدن در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اقدامات لازم و به موقع مسئولین استانی عملیاتی شود تا این طرح هم به سرنوشت طرح های نافرجام قبلی که گرفتار برخی مشکلات چون واگذاری زمین شدند، مبتلا نشود.

وی گفت: در حال حاضر مکانی برای راه اندازی این طرح های صنعت هسته ای در اردبیل مشخص نشده و دوستانی که پیگیر آوردن واحد های صنعت هسته ای به اردبیل هستند معطل همین موضوع هستند.

این نماینده مردم استان اردبیل در مجلس شورای اسلامی یادآو ر شد: به طور یقین  برای به ثمر نشستن سریع پروژه مهم راه اندازی صنایع هسته ی در اردبیل حمایت های جدی مسئولین استانی لازم است .

حقیقت پور همچنین از فراهم شدن بستر برای انتقال پالایشگاه پتروشیمی، و صنایع داروسازی به اردبیل خبر داد و گفت: با وجود فراهم شدن بستر های لازم با حمایت های فعلی نمی توان خیز بلندی در توسعه استان اردبیل برداشت.

وی برنامه ریزی دقیق را عاملی مهم در رسیدن به اهدف تعریف شده توسعه استان اردبیل برشمرد.

نماینده مردم اردبیل در خصوص آخرین وضعیت پتروشیمی اردبیل هم گفت: با پیگیری های جدی صورت گرفته پروتکل تشکیل سندیکای بانکی پتروشیمی اردبیل در آینده ای نزدیک تمام می شود.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • مسئولان حمایت کنند، صاحب صنعت هسته ای می‌شویم

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
چهار به‌اضافه پنج