- کد خبر: 8177
- بازدید: 1,650
- 1393/05/09 - 08:27:59
250 خروار گندم در آتش سوخت
روز گذشته در روستای آتشگاه سرعين 250 خروار گندم در آتش سوخت.
به گزارش سبلانه به نقل از چشمه لر، بدنبال آتش سوزي 250 خروار در روستاي آتشگاه از توابع سرعين، مردم اين روستا چندین بار با آتش نشانی تماس گرفتند اما این تماسها راه به جایی نبرد و مردم این روستا بعلت شدت شعله های آتش و دیر آمدن آتش نشانان شهرستان سرعین برای مقابله با گسترش آتش سوزی، اب نهرها را به این منطقه سرازير كرده و از پیشروی آن تا حدودی مقابله كردند.
پس از وقفهای طولانی، خودروهای ایستگاه شماره چهار آتش نشانی اردبیل به صحنه آتشسوزی آمدند وبا کمک مردم اقدام به خاموش کردن آتش کرده و از سرایت آن به مناطق مجاور جلوگیری کردند.
صاحب این گندم ها در محل حادثه به خبرنگار ما گفت: این آتش سوزی خساراتی زیادی وارد کرد بطوري که براثر آن 250 خروار گندم در آتش سوخت و به گفته كارشناسان نيز میزان خسارت در حدود هشت میلیون تومان تخمین زده می شود.
اما نكته قابل تامل در اين بين كه بيشتر به چشم مي آيد اين است که با وجود اینکه این روستا از توابع سرعین و در 8 کیلومتری آن واقع شده است چرا بايد اطفاي حریق ماموران آتش نشانی ایستگاه شماره چهار اردبیل در محل حادثه حاضر شده و اقدام به خاموش كردن آتش كنند، مگر در سرعين ايستگاه آتش نشاني وجود ندارد؟
گفتني است، ماموران آتش نشانی سرعین علت ديركردشان در اعزام به محل حادثه را ترافیک شدید اعلام کردند!
روستای آتشگاه از توابع سرعین ودر 8 کیلومتری شمال این شهرستان و 28 کیلومتری اردبیل واقع شده است.
انتهای پیام/
دیدگاهها