سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 29 مرداد 1404
  • کد خبر: 8499
  • بازدید: 1,216
  • 1393/05/18 - 12:01:38

تا دقایقی دیگر صورت می گیرد:

تجمع حمایتی جامعه پزشکی و مهدهای کودک اردبیل از مظلومان غزه

سبلانه: ظهر امروز جامعه پزشکی استان اردبیل و مهدهای کودک این استان در حمایت از مردم مظلوم غزه تجمع می کنند.

به گزارش خبرنگار سیاسی سبلانه ، تجمع جامعه پزشکی استان اردبیل با محوریت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی ظهر امروز از ساعت 13:30  از مقابل مصلای اردبیل آغاز می شود تا شرکنندگان در این مراسم با پیام‌ رسای خود اعلام کنند که آماده حمایت از مردم مظلوم غزه و مددرسانی پزشکی و درمانی به آسیب‌دیدگان این منطقه هستند.

 

گفته می شود جامعه پزشکی استان اردبیل  در این تجمع آمادگی خود را  برای اعزام به غزه جهت مداوای بیماران و التیام آسیب‌دیدگان اعلام خواهد کرد.

 

همچنین مهدهای کودک اردبیل نیز در این تجمع بزرگ حمایت از کودکان غزه شرکت خواهند کرد تا با فریاد های رسای خود خواستار شکستن سکوت جوامع جهانی در برابر جنایات فجیع غزه شوند .

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • تجمع حمایتی جامعه پزشکی و مهدهای کودک اردبیل از مظلومان غزه

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هفده منهای سه