سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 8889
  • بازدید: 348
  • 1393/05/28 - 15:47:48

درخواست مردم شهرستان پارس آباد از رییس جمهور؛

آقای روحانی؛ پارس آباد را منطقه آزاد تجاری اعلام کنید

مردم پارس آباد از رئیس جمهور خواستند برای محقق شدن مهم‌ترین خواسته این شهرستان که «الحاق آن به منطقه آزاد تجاری ارس» است، عنایت ویژه داشته باشد.

به گزارش سبلانه به نقل از آران مغان، هواپیمای حامل رئیس جمهور و هیئت همراه در حالی فردا (چهارشنبه) وارد استان اردبیل می شود که مردمان این دیار در شهرها این استان نیز از چند روز قبل با آذین بندی خیابانها، میادین ورودی شهر و نصب پلاکارد و بنرهایی با عنوان رئیس جمهور محبوب ما به شهرما خوش آمدی، بی صبرانه منتظر ورود رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت به این استان هستند.

 

در این میان شهرستان مرزی پارس آباد بعنوان دومین شهر پرجمعیت استان اردبیل با اینکه میزان رییس جمهور نیست، اما مردم این منطقه مرزی نیز همگام با سایر شهرهای اردبیل با نصب بنر خوش آمدگویی، اولین سفر دولت یازدهم به استان اردبیل را به فال نیک گرفته و در این بین مردم این شهرستان مرزی نیز خواسته های مهمی داشتند که در گفتگو با خبرنگار آران مغان به مهمترین آن در زیر اشاره شده است:

 

آقای رییس جمهور: مهمترین خواسته مردم الحاق شهرستان پارس آباد و بیله سوار به منطقه آزاد تجاری ارس است

 

رامین عزیزپور، یکی از چند شهروند پارس آبادی است که بی صبرانه منتظر ورود رییس جمهور و هیئت همراه به استان است، وی به خبرنگار ما می گوید: از رییس جمهور انتظار داریم که به منظور ایجاد تحول در منطقه، اشتغال و ماندگاری مردم، عنایت ویژه ای به شهرستان پارس آباد به عنوان یکی از ظرفیت های بزرگ استان داشته باشد و با الحاق این شهرستان به منطقه آزاد تجاری ارس که از خواسته های مهم و به حق مردم پارس آباد و بیله سوار از رییس جمهوری است را محقق کند.

 

حجت حیدری، یکی دیگر از شهروندان پارس آبادی قابلیت‌های این شهرستان را از نظر صنعتی و کشاورزی با سایر شهرستان‌های استان متمایز دانست و افزود: برای مردم فهیم و متدین پارس آباد غیرقابل قبول است که شهری در چند کیلومتری شهرستان‌های استان از امتیازات مناطق آزاد برخوردار باشد ولی شهرستان پارس آباد به عنوان دومین شهر پرجمعیت استان در ۶۰ کیلومتری منطقه آزاد و با دارا بودن دو گمرک بیله سوار و اصلاندوز(در صورت بازگشایی) و باند فرودگاه از این امتیازات محروم باشد.

 

آقای رییس جمهور: بازگشایی گمرک اصلاندوز خواسته دیرینه مردم منطقه مغان است

 

پرویز دشتی شهروند دیگر پارس آبادی نیز در گفتگو با خبرنگار آران مغان بازگشايي مجدد گمرك اصلاندوز را آرزوی ديرينه مردم عنوان کرد و گفت که با سفر رییس جمهور به استان اردبیل و عنایت ویژه وی نسبت به این موضوع،می تواند آرزوی مردم را به یقین تبدیل کرده و در آینده ای نزدیک شاهد راه‌اندازي مجدد گمرك اصلاندوز كه نزديك‌ترين معبر با كشورهاي آسيايي ميانه، مركزي و قفقاز است، شویم.

 

آقای رییس جمهور: شهرهای شمالی استان اردبیل از کمبود آب شرب و کشاورزی رنج می برند

 

عشقی، شهروند دیگر پارس آبادی نیز با بیان اینکه رییس جمهور در شرایطی به اردبیل سفر می کند که مردم روستاها و بخش های شمالی این استان از جمله اصلاندوز، اسلام آباد و تازه کند از کمبود منابع آب شرب و کشاورزی رنج می‌برند، گفت: متاسفانه آب لوله‌کشی در بسیاری از این بخش ها تنها دو ساعت در شبانه روز وصل است و تأمین آب شرب نیز بسیار دشوار است؛ مردمی که تا دیروز برای کشاورزی آب نداشتند، اکنون برای تأمین آب آشامیدنی هم با مشکل مواجه شده‌اند.

 

وی ادامه داد: زندگی مردم این منطقه پیش از این به دلیل گرمای شدید هوا و خشکسالی به اندازه کافی دشوار بوده و امروز مشکل کمبود آب و عدم امکان استفاده از لوازم سرمایشی این مشکلات را چند برابر کرده است و مردم این شهرستان به معنای واقعی در شرایط بحرانی به سر می‌برند و ساکنان این مناطق از رییس جمهور محبوب انتظار دارند مشکل بحران آب شرب و کشاورزی در این بخش ها را حل کنند.

 

در شرایط فعلی، الحاق شهرستان پارس آباد به منطقه آزاد تجاری ارس، بازگشایی گمرک اصلاندوز، تامین آب شرب و کشاورزی، اشتغال و راه اندازی مجدد کارخانه های راکد، نیمه تعطیل و تعطیل، ایجاد زیرساخت های اقتصادی بویژه در بخش های کشاورزی و صنعتی، آماده سازی زیرساختهای باند فرودگاه، دو بانده کردن محور جاده مواصلاتی پارس‌آباد – سربند و اتمام پروژه های نیمه کاره گذشته از موارد اصلی مطالبات مردم این شهرستان مرزی است.

 

به گزارش آران مغان، کاروان دولت تدبیر و امید متشکل از وزیر کشور، بهداشت و درمان، نیرو، اقتصاد، راه و شهرسازی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، سخنگوی دولت، ریس دفتر ریاست جمهوری، رؤسای سازمان محیط زیست و معاون رییس جمهور، صنعت و معدن، جهاد کشاورزی و مشاور رسانه‌ای رییس جمهور می باشد.

 

یادآور می شود مردم منطقه مرزی پارس آباد مغان می توانند به صورت شبانه روزی از طریق سامانه الکترونیکی مردم و دولت(سماد) مطالبات و درخواست‌های خود را با ارائه کدملی به شماره 111 بیان کرده و با دریافت کد رهگیری، یک ماه بعد از سفر روحانی، منتظر دریافت پاسخ بمانند.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • آقای روحانی؛ پارس آباد را منطقه آزاد تجاری اعلام کنید

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وشش به‌اضافه دو