- گروه: فرهنگی
- کد خبر: 281
- بازدید: 1,426
- 1403/07/06 - 11:47:09
روایتی کوتاه از زندگی شهید عمران پستی؛
یادگاریهای فرمانده شهیدی که مفقودالاثر شد
همسر شهید عمران پستی گفت: همسرم در تمام کارها بهویژه در کار کشاورزی و آبادانی باغات میوه کمک و یاور پدر و مادرش بود و اکثر درختهای باغ ما از یادگارهای این شهید است.
اکرم جندقىزاده در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، به دوران ولادت و کودکی شهید عمران پستی هشتجین اشاره کرد و گفت: شهید پستی در ۱۹ آذر ۱۳۳۸ هجری در روستای هشجین به دنیا آمد؛ و از همان دوران کودکی در کنار پدر خود مشغول به کار کشاورزی و دامداری بود؛ شهید پستی در دوران تحصیلی شاگردی ممتاز بوده و مقطع راهنمایی و متوسطه را به ترتیب در هشجین و شهر اردبیل گذرانده است.
وی ادامه داد: شهید پستی احترام به والدین و یاریرساندن به آنها را بسیار امری مقدس میدانست بهطوریکه در تمام کارها بالاخص در کار کشاورزی و آبادانی باغات میوه کمک و یاور پدرش بود و اکثر درختهای باغ ما از یادگارهای اوست.
همسر شهید سردار عمران پستی به فعالیتهای چشمگیر این شهید در جهت پیروزی انقلاب اسلامی بر علیه رژیم پهلوی و برگشت وی از دانشگاه و شهر تهران به شهر هشجین پرداخت و گفت: شهید پستی از همان سالهای آغازین مبارزات صف اول راهپیماییها بود بهطوریکه با تعطیلی دانشگاهها در سال ۵۶ به شهر خود برگشت و در پخش اعلامیههای و سخنرانیهای حضرت امام خمینی (ره) بارها توسط ساواکیها تهدید به قتل شد.
وی خاطرنشان کرد: این پایان کار برای شهید پستی نبود؛ عمران مسیر دلدادگی به حق و بالاخص سیدالشهدا را پس از پیروزی انقلاب اسلامی و حوادث بعد از آن در جبهههای جنگ دید و بهعنوان مسئول تشکیل گردان حبیب ابن مظاهر شد در لشکر ۲۱ محمد رسولالله بهعنوان پاسدار مسیر خدمت بهنظام مقدس جمهوری اسلامی را ادامه داد.
جندقیزاده از توکل، اخلاص و آرامش درونی این شهید گفت و افزود: شهید پستی شعار هر چه خدا خواست همان میشود را چنان در میان نیروهایش جا انداخته بود که در هر موقعیت بحرانی، آن را با صدای بلند تکرار میکردند و در محیط کار خود چه در ستاد و چه در عرصه میدان محبوب دلها بود.
وی به دوران سخت جنگ و سالهای آغازین ازدواج خود با شهید پستی پرداخت و گفت: چند روزی از ازدواج بنده با شهید پستی نگذشته بود که احساس دلتنگی در من باعث کنجکاوی شهید پستی شد و وی در جواب به من گفت: «من از شما که شوهرت در جبهه است انتظار این حرفها را ندارم. فقط برایمان دعا کن».
همسر شهید پستی از ارادت بالای این شهید به اهلبیت و نماز اول وقت اشاره کرد و افزود: عمران عاشق اهلبیت بود و به واجبات، از جمله نماز اول وقت، بسیار اهمیت میداد و عشق زیاد به مطالعه داشت و دروس حوزوی از قبیل فلسفه، منطق و عربی را مطالعه و میکوشید با مسائل عاقلانه و منطقی برخورد کند و مهمتر آنکه رفتن به جبهه را تکلیف میدانست.
سردار شهید عمران پستی هشجین از سال ۱۳۶۰ به عضویت سپاه پاسداران درآمد و در واحد اطلاعات و تحقیقات ستاد مرکزی سپاه مشغول به کار شد.
این شهید در نبردهای فتحالمبین و والفجر مقدماتی حضوری فعال داشت و توسط فرمانده لشکر ۲۷، محمدابراهیم همت به سمت فرماندهی گردان حبیب بن مظاهر منصوب شده بود که سرانجام روز نهم اسفندماه ۱۳۶۲ طی عملیات آبی - خاکی خیبر در جزیره مجنون جنوبی به شهادت رسید و پیکرش همچنان مفقود است.
خبر از: سید عباس جوادپور
انتهای خبر/ ش
دیدگاهها