- کد خبر: 3611
- بازدید: 1,750
- 1391/08/23 - 21:50:25
محافل قرآنی و روضهخوانی زنان باید حفظ شود
استاندار اردبیل گفت: در تقویت مبانی ارزشی در جامعه شایسته آن است که محافل انس با قرآن و روضه محلات که با حضور زنان برگزار میشود، حفظ شود.
به گزارش سبلانه، اکبر نیکزاد عصر امروز در جلسه کارگروه بانوان و خانواده استان اردبیل اظهار داشت: برپایی و حفظ این حرکتهای مردمی در قالب شبکههای اجتماعی و فعالیتهای ارزشمند در بخش ترویج اندیشههای دینی و اسلامی باید به صورت سنتی حفظ شود و عملی شدن سند چشمانداز یا برنامه پنجم در این باب غفلت و انحرافی به وجود نیاورد.
وی با بیان اینکه برپایی این مجالس در محلات و شبکههای مختلف اجتماعی تأثیر فراوانی در اصلاح ناهنجاریها و گسترش فرهنگ عفاف و حجاب دارد، تصریح کرد: با عمل به بندبند سند چشمانداز نباید از نگاه سنتی در حفظ حیا، عفاف، حجاب و ارزشهای متعالی اسلامی، دینی غفلت کنیم چرا که دشمنان ما امروز سعی میکنند فرهنگ بیحجابی و بیحیایی را به شدت ترویج دهند.
رئیس کارگروه بانوان و خانواده استان اردبیل خاطر نشان کرد: در جامعه اسلامی که بر نظام خانواده و تحکیم آن تاکید شده است سلامت و پویایی زمانی شکل میگیرد که بنیان خانواده براساس اعتقادات و ارزشهای متعالی شکل بگیرد.
نیکزاد سلامتی و حرکت رو به جلوی جامعه را در سایه حفظ سلامت بانوان در قالب نظام خانواده توصیف کرد و ادامه داد: مهمترین عضو خانواده مادران در این زمینه نقشآفرین هستند و به یقین جامعه سالم و نظام خانواده مستحکم بر پایه دلسوزیهای مادران و بانوان شکل میگیرد.
وی اضافه کرد: نباید احساس کنیم که مردان نیز میتوانند با پذیرفتن مسئولیت زنان به ایفای نقش بپردازند در حالی که عهدهداری این مسئولیت شیوه و طریقی میخواهد که شاید کمتر مردانی بتوانند از ظرایف کاری سر درآورند.
به گزارش خبرگزاری فارس، استاندار اردبیل بیان کرد: بار تربیتی اصلی بر عهده بانوان و زنان گذاشته شده و ساختار وجودی مادران به گونهای است که خود میتوانند مدیریت درون خانواده را به ویژه تربیت فرزندان را به شایستگی انجام دهند.
نیکزاد یادآور شد: با توجه به اینکه مردان بیشتر ایام کار و فعالیتشان در بیرون از خانه است چندان حوصلهای برای تربیت کودکان و حتی شنیدن صدای گریه و زاری آنها را ندارند در حالی که مادران با نهایت دلسوزی این نقش را عهدهدار هستند و جامعه را نیز به سمت یک تربیت ارزشی و اسلامی سوق میدهند.
وی اهمیت برنامهریزی برای بانوان به ویژه زنان خانهدار را در آشنایی با مسائل مختلف یادآور شد و گفت: باید در قالب برنامههای فرهنگی، تفریحی، گردشگری به تقویت روحیه بانوان همت کنیم و اجازه ندهیم زنان ما به عنوان سرمایههای ارزشی گرفتار روزمرگیهای زندگی شوند.
نیکزاد افزود: در دولت نهم و دهم سعی شده است در قالب مرکز امور زنان و خانواده برنامهریزیها و هدفگذاریها به سمت تعالی و ترقی ارزشی زنان باشد که این قشر باید به الگویی همچون حضرت زهرا (س) افتخار کنند.
انتهای پیام/
دیدگاهها