- کد خبر: 4599
- بازدید: 434
- 1391/09/21 - 12:37:32
اشتغال 998 معلول در بخش خصوصی
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل گفت: 998 نفر در سالهای اخیر با همراهی بخش غیردولتی مشغول به فعالیت شده و از پوشش بیمهای نیز استفاده کردند.
به گزارش سبلانه، رویا احمدیان امروز در گفتو گو با خبرگزاری فارس اظهار داشت: در سالهای اخیر با هماهنگی دستگاههای اجرایی 241 نفر معلول در ادارات مختلف استخدام شدند اما اشتغال ما محدود و محصور به این تعداد نبوده است.
وی به توانمندی معلولان در بخش ورزشی نیز اشاره کرد و یادآور شد: معلولان ما همیشه افتخارآفرین بودند به طوری که در مسابقات پارالمپیک لندن مجید فرزین توانست مدال طلا را نصیب خود کند.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل کسب مدال توسط معلولان استان در مسابقات پارالمپیک، رقابتهای جهانی و کشوری را نشان از توانمندی این افراد دانست و خاطرنشان کرد: این مهم ضرورت حمایت از معلولان را دو چندان کرده است.
احمدیان گفت: امروز معلولان به ویژه ورزشکاران معلولان با وجود محدودیتهای جسمانی در مسیر شکوفایی قرار دارند و این نشان میدهد که توانایی آنها پایانناپذیر است.
این مسئول به کسب جایگاه چهارمی تیم اعزامی شنای اردبیل در رقابتهای شنای کشوری ویژه معلولان زن اشاره کرد و بیان داشت: این تیم متشکل از پنج ورزشکار با حضور مقتدرانه توانست رتبه چهارم کشوری را به دست آورد.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل اقدامات و فعالیتهای صورت گرفته در توسعه ورزش معلولان را مهم ارزیابی کرد و افزود: حمایت از ورزش معلولان یکی از هشت محور حمایتی و توانبخشی آنهاست که به صورت مستمر توسط معاونت توانبخشی بهزیستی پیگیری میشود.
مشارکت 46 هزار کودک در غربالگری بینایی
احمدیان در بخش دیگری از گفتو گوی خود با خبرنگار فارس در اردبیل بحث مهم پیشگیری را در بروز و ظهور معلولیتها و آگاهسازی در این باب را یادآور شد و تصریح کرد: با به حداقل رسیدن ازدواجهای فامیلی در حقیقت نقطه متعالی را در پیشگیری از معلولیتها شاهد هستیم به طوری که برنامههای متعددی در جلوگیری از تولد کودکان معلول صورت گرفته و یا در دستور کار است.
وی به اجرای طرح غربالگری بینایی از اول آبان ماه امسال اشاره کرد و ادامه داد: هر چند آمار این طرح در سال جاری جمعبندی نشده اما در سال گذشته بالغ بر 46 هزار و 500 کودک سه تا شش ساله در طرح غربالگری بینایی مشارکت کردند.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل با یادآوری اینکه در مرحله اول این طرح در مجتمعها و خانههای روستایی و یا مهدهای کودک اجرا میشود، ابراز داشت: انتظار ما این است که با اجرای دقیق این طرح افراد دچار بیماریهای مختلف بینایی تشخیص داده شده و با مراجعه به اپتومتریستها و یا پزشکان متخصص مشکلات احتمالی نیز برطرف شود.
احمدیان همچنین به اجرای طرح غربالگری شنوایی اشاره کرد و گفت: در بحث غربالگری شنوایی نیز 12 هزار و 721 نفر مورد ارزیابی قرار گرفتهاند و مشکلات کمشنوایان و ناشنوایان با عمل کاشت حلزون برطرف شده است.
وی در پایان گفتو گوی خود همچنین به راهاندازی مراکز مشاوره ژنتیک در شهرها و مناطق مختلف اشاره کرد و اذعان داشت: مراجعه زوجین به مشاورههای ژنتیک الزامی است که این خود میتواند در عاری شدن جامعه از معلولیتهای مختلف بسیار نقشآفرین باشد.
انتهای پیام/
دیدگاهها