- کد خبر: 4975
- بازدید: 1,143
- 1391/09/29 - 13:13:29
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان اردبیل:
اردبیل در جایگاه 12 کنکور قرار گرفت
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: رتبه استان اردبیل در کنکور رشد کرده و جایگاه دوازدهمی را به دست آورد.
به گزارش سبلانه، طوس احمدی حصار پیش از ظهر امروز در جلسه شورای معاونین آموزش و پرورش اظهار داشت: در قطببندی کنکور که اردبیل در آن قرار دارد، آذربایجان شرقی یک رتبه، آذربایجان غربی چهار رتبه، همدان چهار رتبه و کرمانشاه و کردستان هر کدام یک رتبه نزول داشتهاند در حالی که ما با ارتقای هفت رتبهای به جایگاه 12 رسیدیم.
وی خاطرنشان کرد: در ارزیابی 11 سال اخیر از سال 80 تا 91 به این نتیجه رسیدیم که جایگاه کنکور استان حوالی 19 تا 25 بوده در حالی که در یک جهش واقعی توانستیم رتبه 12 را که آرزوی دیرین اهالی استان بود به دست آوریم.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان اردبیل یادآور شد: بعد از استان شدن اردبیل در سال 72 مسئولان آذربایجان شرقی مدعی بودند ما بعد از جدا شدن از این استان هفت رتبه سقوط کردیم و همچنان عقب هستیم که امسال این کسری جبران شد و ما مدعی هستیم در کنار آذربایجان شرقی و کهگیلویه و بویراحمد قرار گرفتیم.
احمدی حصار گفت: یکی از دغدغههای ما کاهش جذب دانشجو در دورههای روزانه و افزایش پذیرش در پیام نور و شبانه است که گاه در رتبهبندی زیاد مدنظر و ملاک کار قرار نمیگیرد.
این مسئول ادامه داد: ما باید سعی کنیم تعداد رشتههای روزانه را افزایش دهیم و با تغییری که در قطببندی به وجود میآوریم قبولی دانشآموزان را تضمین کنیم.
باید قطب اردبیل و تحصیل دانشجویان این استان در کردستان و کرمانشاه بازنگری شود
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان اردبیل با اعلام اینکه دانشآموزان کردستان و کرمانشاه با رتبههای پایینتر راغب به انتخاب دانشگاههای اردبیل هستند اما دانشآموزان ما رشتههای دانشگاه کردستان و کرمانشاه را انتخاب نمیکنند، بیان داشت: آنها به راحتی میتوانند از این سهمیه استفاده کنند به طوری که 42 نفر از استان کردستان و کرمانشان در دانشگاههای استان گزینش شدند اما با وجود ظرفیت کمتر از هفت نفر دانشجوی ما دانشگاههای آنها را انتخاب کرده است.
احمدی حصار افزود: حذف کنکور که در سال 93 اتفاق میافتد بحث قطببندی، بومی و گزنیش ناحیهای باید تغییر پیدا کند و همت همه مراکز علمی، دانشگاهی و آموزش و پرورش این است که این تغییر قطب رخ داده و ما با قطبهای دیگر بتوانیم این حرکت را انسجام بخشیم.
وی تصریح کرد: در حالی که یک هزار و 696 نفر در قطب ما از کرمانشاه و کردستان برای دانشگاههای این استان انتخاب رشته کردهاند اما سهمیه 602 نفری ما به دلیل راغب نبودن دانشآموزانمان بلاتکلیف مانده است چرا که بخشی از دانشجویان ما از قطب دیگر دانشگاههای گیلان، تهران و قزوین را انتخاب کردهاند که هیچ همخوانی قطبی با آنها ندارد.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان اردبیل ضرورت افزایش رشتهها و پذیرش روزانه در قبال شبانه و پیامنور را یادآور شد و ادامه داد: شانس قبولی دانشآموزان ما با توجه به نامطلوب بودن قطببندی بسیار پایین است.
احمدی حصار نبود دانشگاه صنعتی در استان را از دیگر مشکلات اعلام کرد و گفت: در حالی که در استانهای دیگر دانشکدهها و مجموعههای علمی دیگر به صورت اقماری راهاندازی شده است اما در استان ما و در شهرستانهای مختلف به ویژه شمال این استان دانشکدههای اقماری نداریم.
وی در پایان سخنان خود ضرورت راهاندازی دانشگاه صنعتی، توسعه مراکز دانشگاهی غیرانتفاعی و همچنین افزایش رشتههای تاثیرگذار را بسیار مهم و ارزشمند توصیف کرد.
منبع: فارس
انتهای پیام/
دیدگاهها