سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

جمعه 29 فروردین 1404
  • گروه: سیاسی
  • کد خبر: 70629
  • بازدید: 769
  • 1404/01/21 - 19:49:26

قول مساعد مسئولان استانی برای حل مشکلات مشگین‌شهر؛

هفتمین سفر شهرستانی استاندار اردبیل چگونه گذشت؟

هفتمین سفر شهرستانی استاندار اردبیل چگونه گذشت؟

استاندار اردبیل در هفتمین سفر شهرستانی خود به مشگین‌شهرسفر کرد و در جریان این سفر دستورات ویژه‌ای برای حل مشکلات این شهرستان صادر شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، مسعود امامی یگانه در بدو ورود به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد  و در عملیات اجرایی ساختمان تأمین اجتماعی  شهرستان مشگین‌شهر  را به مساحت ۲۵۰۰ مترمربع و با اعتبار اولیه بیش از ۱۰۰میلیارد تومان آغاز شد.


بهره‌برداری از مرکز کنترل هوشمند ترافیک

وی در ادامه از مرکز کنترل هوشمند ترافیک شهرداری مشکین‌شهر  را بهره‌برداری کرد  بهره‌برداری مرکز کنترل هوشمند ترافیک شهرداری مشکین‌شهر با هدف نظارت، پایش تصویری و مدیریت ترافیک آغاز شد و این‌ مرکز، زیرساختی مهم در حوزه حمل‌ونقل و ترافیک شهری مشکین‌شهر بوده و هزینه صرف‌شده برای راه‌اندازی آن ۲۰میلیارد تومان است.

استاندار اردبیل در ادامه از شهرک صنعتی  شهرستان مشگین‌شهر و واحدهای صنعتی آن از جمله واحد تولیدی فولاد کیش ایرانیان، مسائل و مشکلات موجود را به‌طور میدانی بررسی کرد.
وی  در این بازدید بر انجام حمایت‌ها و کمک‌های مورد نیاز برای توسعه واحدهای تولیدی و تأمین زیرساخت‌های شهرک صنعتی مشکین‌شهر تأکید کرد.


دیدار استا ندار اردبیل ا با امام جمعه مشگین‌شهر

امامی یگانه در ادامه با حجت‌الاسلام والمسلمین رضا باوقار، امام جمعه مشکین‌شهر دیدار و درباره مسائل و مشکلات این شهرستان گفت‌وگو کرد.

وی با بیان اینکه برخی مشکلات در این شهرستان وجود دارد که باید با برنامه‌ریزی دقیق و منسجم رفع شوند، گفت: مشکین‌شهر از مناطق گردشگری بوده و لازم است زیرساخت‌های مورد نیاز برای جذب گردشگر و سرمایه‌گذاران توسعه یابد.

استاندار اردبیل در هفتمین سفر شهرستانی خود به مشگین‌شهر بی‌واسطه با جمعی از اهالی مشگین‌شهر که به درمانگاه تأمین اجتماعی مراجعه کرده بودند دیدار و گفت‌وگو کرد.

امامی یگانه در جریان هفتمین سفر شهرستانی خود که به مقصد مشکین‌شهر انجام شده است، ضمن بازدید از شهرک صنعتی این شهرستان و واحدهای صنعتی آن از جمله واحد تولیدی فولاد کیش ایرانیان، مسائل و مشکلات موجود را به‌طور میدانی بررسی کرد.

وی در این بازدید بر انجام حمایت‌ها و کمک‌های مورد نیاز برای توسعه واحدهای تولیدی و تأمین زیرساخت‌های شهرک صنعتی مشکین‌شهر تأکید کرد.

 دیدار استاندار اردبیل با جانباز دفاع مقدس در مشکین‌شهر

مسعود امامی یگانه در ادامه ، با محمد توحیدی جانباز و ایثارگر دفاع مقدس در این شهرستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

آغاز عملیات اجرایی احداث قطعه ۵ بزرگراه مشکین‌شهر - سربند


استاندار اردبیل با حضور در محل عملیات اجرایی احداث قطعه ۵ بزرگراه مشکین‌شهر - سربند به‌طول ۲۸ کیلومتر آغاز کرد.

وی افزود:این پروژه در حد فاصل مرادلو به سه‌راهی مشکین‌شهر قرار دارد و در راستای توسعه مسیرهای بزرگراهی در شمال استان اردبیل، دسترسی اهالی منطقه به راه‌ ایمن، بهبود برقراری ارتباط بین این شهرستان با سایر مناطق و جذب سرمایه‌گذاری و رشد اقتصادی اجرا می‌شود.


شورای اداری شهرستان مشگین‌شهر با حضور استاندار اردبیل

در جریان سفر شهرستانی مسعود امامی یگانه به مشکین‌شهر، شورای اداری این شهرستان با حضور استاندار اردبیل، نماینده مردم مشکین‌شهر در مجلس و جمعی از مسؤولان استانی و شهرستانی برگزار شد.


انتهای خبر/ ح

اشتراک‌گذاری

  • هفتمین سفر شهرستانی استاندار اردبیل چگونه گذشت؟

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
چهار به‌اضافه سه