سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 22 مرداد 1404
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 72371
  • بازدید: 201
  • 1404/05/21 - 22:58:17

فرماندار شهرستان بیله‌سوار:

هیچ‌کس حق تعرض به امنیت خبرنگاران را ندارد

هیچ‌کس حق تعرض به امنیت  خبرنگاران را ندارد

فرماندار شهرستان بیله‌سوار گفت: هیچ‌کس حق تعرض به امنیت و آسایش خبرنگاران و فعالین فضای مجازی را ندارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، محبوب حسینی عصر امروز در نشست خبری با خبرنگاران شهرستان بیله‌سوار، با اشاره به اهمیت و جایگاه ویژه رسانه‌ها و خبرنگاران در جامعه اظهار داشت: خبرنگاران و رسانه‌ها نه تنها زبان گویای مردم هستند، بلکه پل ارتباطی میان دولت و مردم نیز به شمار می‌روند.

وی بر لزوم تأمین امنیت شغلی و اجتماعی خبرنگاران تحت هر شرایطی تأکید و خاطرنشان کرد: حمایت از خبرنگاران به عنوان بخشی از جامعه، نیازمند توجه و همکاری تمامی نهادها و مسئولان است. این حمایت‌ها باید به گونه‌ای باشد که خبرنگاران با آرامش خاطر به وظایف خود ادامه دهند و صدای حقایق و خواسته‌های مردم را به گوش مسئولین برسانند.

 فرماندار شهرستان بیله‌سوار در ادامه صحبت‌های خود تأکید کرد:  وظیفه خبرنگاران و فعالان فضای مجازی فراتر از اطلاع‌رسانی است؛ آنها باید به‌عنوان وجدان بیدار جامعه عمل کنند و همواره در جهت برقراری شفافیت، آگاهی‌بخشی و ارتقای سطح مشارکت مردمی در امور مختلف تلاش کنند. 

به گفته وی، خبرنگاران نقش اساسی در ایجاد فضای اعتماد میان مسئولین و مردم دارند و لازم است که این نقش حیاتی از سوی تمامی نهادها مورد حمایت قرار گیرد.

حسینی با تأکید بر ضرورت حفظ فضای امن برای فعالیت‌های رسانه‌ای، تصریح کرد: در دنیای امروز، خبرنگاران و رسانه‌ها به‌عنوان ارکان حیاتی یک جامعه سالم و توسعه‌یافته شناخته می‌شوند که هیچ‌گونه محدودیتی نباید برای فعالیت‌های حرفه‌ای خبرنگاران وجود داشته باشد و هرگونه تهدید یا فشار علیه خبرنگاران، به‌ویژه در فضای مجازی، باید به شدت محکوم و با آن برخورد شود.

وی ادامه داد: رسانه‌ها و خبرنگاران در مسیر آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی به مردم وظیفه‌ای سنگین بر عهده دارند و به عنوان مسئول باید از این تلاش‌ها مطابق با اعتقاد و ارزش‌های حرفه‌ای خود پشتیبانی کنیم.

فرماندار شهرستان بیله‌سوار با اشاره به برخی چالش‌ها در عرصه رسانه‌ای از خبرنگاران خواست که مرز میان انتقاد سازنده و تخریب را رعایت کرده و از انتشار اخبار غیرواقعی که ممکن است به شخصیت‌ها یا نهادها آسیب برساند، خودداری کنند.

حسینی بر لزوم پرهیز از انتشار هرگونه اطلاعاتی که احتمال دارد حقیقت نداشته باشد یا به شخصیت‌ها آسیب بزند، و این نکته را یادآور شد و گفت: خبرنگاران باید همواره در راستای تأمین منافع عمومی و ارتقای سطح آگاهی جامعه عمل کنند.

وی گفت: خبرنگاران باید با صداقت و مسئولیت‌پذیری در راستای تنویر افکار عمومی و ارتقای سطح آگاهی جامعه گام بردارند.

فرماندار شهرستان بیله‌سوار افزود: فرمانداری همواره در کنار خبرنگاران خواهد بود و آماده است تا در راستای تسهیل فعالیت‌های آنان و ایجاد محیطی امن برای انجام رسالت حرفه‌ای‌شان، هرگونه کمک و حمایت لازم را ارائه دهد.


انتهای خبر/ س

اشتراک‌گذاری

  • هیچ‌کس حق تعرض به امنیت  خبرنگاران را ندارد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست به‌اضافه نه