سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 15 دی 1404
  • گروه: اقتصادی
  • کد خبر: 73751
  • بازدید: 183
  • 1404/10/14 - 22:20:26

استاندار اردبیل:

تعادل بازار بدون همراهی اصناف ممکن نیست

تعادل بازار بدون همراهی اصناف ممکن نیست

استاندار اردبیل با تأکید بر نقش محوری اتحادیه‌ها و اصناف در مدیریت بازار و عبور از چالش‌های معیشتی، گفت: در شرایط کنونی، حفظ تعادل بازار نیازمند همکاری جدی اصناف، بازاریان و همراهی عملی دستگاه‌های نظارتی و اجرایی است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، مسعود امامی یگانه عصر امروز در نشست با اعضای مجمع مشورتی اصناف و بازاریان استان، با اشاره به سیاست‌های دولت چهاردهم در حوزه معیشت، اظهار داشت: مشکلات اقتصادی و معیشتی به‌صورت زنجیروار به هم متصل هستند و حل آن‌ها تنها با تعامل، گفت‌وگو و همدلی همه بخش‌ها امکان‌پذیر است.
وی با اشاره به تغییر رویکرد دولت در حوزه حمایت معیشتی افزود: دولت ارز ترجیحی ۱۲ قلم کالای اساسی را حذف کرده و به‌جای آن، یارانه را در انتهای زنجیره تأمین و به‌صورت مستقیم به مردم پرداخت می‌کند تا اثربخشی بیشتری در سفره خانوارها داشته باشد.
استاندار اردبیل ادامه داد: برای چهار ماه آینده، مبالغی به حساب تمامی یارانه‌بگیران و همچنین حدود ۲۰ میلیون نفر مازاد بر یارانه‌بگیران واریز خواهد شد که هدف آن کاهش فشار معیشتی بر اقشار مختلف جامعه است.
امامی یگانه با تأکید بر مسؤولیت سنگین اصناف در شرایط جدید بازار تصریح کرد: بازاریان و اتحادیه‌ها نقش تعیین‌کننده‌ای در تأمین اقلام اساسی و جلوگیری از التهاب بازار دارند و انتظار می‌رود با همکاری و درک شرایط، دولت را در اجرای این سیاست‌ها همراهی کنند.
وی همچنین از واگذاری مجوز واردات برخی کالاهای اساسی به استان‌ها خبر داد و گفت: در استان اردبیل و استان‌های شمالی، واجدان شرایط می‌توانند با استفاده از ارز ۱۲۵ تا ۱۳۰ هزار تومانی و روش‌هایی مانند صادرات، ارز دیگران و تهاتر، نسبت به واردات نهاده‌های دامی اقدام کنند.
استاندار اردبیل با بیان اینکه دستگاه‌های نظارتی و مالی باید حامی اصناف باشند، خاطرنشان کرد: این دستگاه‌ها موظف‌اند در چارچوب قانون، تا حد امکان گره‌گشایی لازم را از مسیر فعالیت اصناف انجام دهند و مانع‌تراشی‌های غیرضروری را کاهش دهند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خواستار احصای آیین‌نامه‌ها و مقررات دست‌وپاگیر حوزه اصناف شد و افزود: این موارد باید با تعامل نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی پیگیری و اصلاح شود.
امامی یگانه در پایان با تأکید بر لزوم همدلی همه اقشار جامعه گفت: کارگران، بازاریان، کارمندان، پزشکان و عموم مردم، همگی در یک کشتی نشسته‌ایم و تلاش می‌کنیم با شناسایی دقیق مسائل و دریافت پیشنهادهای سازنده، در حد اختیارات استان برای حل مشکلات اقدام کنیم.
گفتنی است در این نشست، اعضای مجمع مشورتی اصناف و بازاریان استان نیز دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود را درباره وضعیت بازار و مسائل معیشتی مطرح کردند.

انتهای خبر/ ع

اشتراک‌گذاری

  • تعادل بازار بدون همراهی اصناف ممکن نیست

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
پانزده به‌اضافه نه