سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 27 خرداد 1405
  • گروه: ورزشی
  • کد خبر: 75514
  • بازدید: 129
  • 1405/03/18 - 09:18:13

اخبار کوتاه ورزشی استان اردبیل را بخوانید؛

سبلان اردبیل فینالیست لیگ برتر بوکس مردان ایران

سبلان اردبیل فینالیست لیگ برتر بوکس مردان ایران

در هفته پنجم و دیدار فینال که روز جمعه ۲۲ خرداد برگزار می‌شود، دو تیم سبلان اردبیل و هیئت بوکس استان گیلان در دیداری حساس و سرنوشت‌ساز برای کسب عنوان قهرمانی روبه‌روی هم قرار خواهند گرفت.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، اخبار کوتاه ورزشی استان اردبیل را بخوانید.

سبلان اردبیل در یک‌قدمی قهرمانی لیگ برتر بوکس مردان کشور

مرحله نهایی لیگ برتر بوکس مردان ایران، یادواره شهدای جنگ رمضان، روزهای پنج‌شنبه و جمعه هفته جاری در سالن شهید همت تهران برگزار خواهد شد.

بر اساس برنامه اعلام‌شده، در هفته چهارم مسابقات که روز پنج‌شنبه ۲۱ خرداد برگزار می‌شود، تیم‌های رعد پدافند ارتش و مسلم ایذه برای تعیین جایگاه رده‌بندی به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

همچنین در هفته پنجم و دیدار فینال که روز جمعه ۲۲ خرداد برگزار می‌شود، دو تیم سبلان اردبیل و هیئت بوکس استان گیلان در دیداری حساس و سرنوشت‌ساز برای کسب عنوان قهرمانی روبه‌روی هم قرار خواهند گرفت.

با توجه به حضور سبلان اردبیل در فینال این رقابت‌ها، نماینده استان اردبیل این فرصت را دارد تا با کسب پیروزی در دیدار پایانی، عنوان قهرمانی لیگ برتر بوکس مردان کشور را از آن خود کند.


صعود گروهی کوهنوردان گرمی و انگوت به ارتفاعات تولون

 همایش بزرگ گروهی هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی شهرستان گرمی و انگوت، در راستای گرامیداشت دهه امامت و ولادت در ارتفاعات روستایی تولون برگزار شد.

 این برنامه که با مشارکت گسترده اعضا و گروه‌های فعال کوهنوردی و صعودهای ورزشی این مناطق سازماندهی شده بود، با هدف ترویج فرهنگ ورزش همگانی، افزایش نشاط اجتماعی و تجلیل از مناسبت‌های مذهبی اجرا شدو  شرکت‌کنندگان در این همایش، ضمن بهره‌مندی از طبیعت بکر و زیبای منطقه تولون، در قالب یک برنامه منسجم و با رعایت کامل استانداردهای ایمنی و اصول کوهپیمایی، صعود کردند.

 این رویداد ورزشی-معنوی با استقبال گسترده علاقه‌مندان به ورزش‌های کوهستانی در شهرستان گرمی همراه بود و پیام اتحاد و همدلی را در میان ورزشکاران منطقه جاری ساخت.

تساوی پادیاب خلخال در خانه

 پادیاب خلخال در چارچوب هفته بیست‌ودوم رقابت‌های لیگ دو فوتبال کشور، در ورزشگاه تختی شهر اردبیل میزبان تیم رخش خودرو تبریز شد. این دیدار که در فضای رقابتی برگزار گردید، در نهایت با نتیجه تساوی صفر-صفر به پایان رسید.

 با کسب این تک‌امتیاز، تیم پادیاب خلخال با مجموع ۲۵ امتیاز در جایگاه دهم جدول رده‌بندی لیگ دو قرار گرفت.

 این تیم با تکیه بر نتایج اخیر خود، همچنان در تلاش است تا جایگاه خود را در جدول ارتقا داده و در هفته‌های آتی نتایج درخشان‌تری کسب کند.

انتهای خبر/ ش

اشتراک‌گذاری

  • سبلان اردبیل فینالیست لیگ برتر بوکس مردان ایران

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هشت منهای هفت