سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

جمعه 19 اردیبهشت 1404
  • کد خبر: 4989
  • بازدید: 790
  • 1391/09/30 - 09:37:24

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل:

گندم به حد کافی در فصل خرید ذخیره‌سازی شده است

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل گفت: گندم به حد کافی در فصل خرید، خریداری و ذخیره‌سازی شده است و نباید در این زمینه نگرانی داشته باشیم.

به گزارش سبلانه، عباس کریمی امروز در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، اظهار داشت: از لحاظ تأمین گندم مورد نیاز استان هیچ مشکلی نداریم و ذخیره‌سازی گندم به حد کافی انجام شده است.

کریمی خاطر نشان کرد: وظیفه اصلی شرکت غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل که به واحدهای مختلف نیز اعلام شده، خرید تضمینی گندم و تأمین گندم مصرفی مورد نیاز به همراه نظارت در تولید و تحویل آن به کارخانجات آردسازی و در نهایت تحویل آرد به خبازی‌ها است.

این مسئول در ادامه اضافه کرد: وظیفه دیگر این سازمان تأمین و تحویل کالاهای اساسی مورد نیاز استان است که از طریق دفتر مرکزی تأمین و در اختیار تشکل‌های استانی قرار می‌گیرد که روغن‌نباتی، قند، شکر، چای و برنج از جمله این کالاها است.

وی در ادامه بیان کرد: یکی از اقدامات اساسی شرکت غله استان اردبیل در سال‌جاری این بوده است که یک ماه قبل از فصل برداشت گندم در کلیه شهرستان‌های تابعه با حضور فرمانداری‌ها و سایر دستگاه‌های ذیربط جلسه هماهنگی کمیته خرید گندم تشکیل شده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان اردبیل یادآور شد: در راستای این مأموریت 40 مرکز خرید گندم در سطح استان برقرار شده که سعی کردیم از کشاورزانی که گندم خود را به مراکز خرید تحویل می‌دهند استقبال خوبی داشته باشیم.

کریمی گفت: طبق هماهنگی‌های صورت گرفته بین بانک‌های عامل و کارخانجات آردسازی و برخی از کارخانجات از منابع مالی خود و برخی‌ها نیز با استفاده از تسهیلات بانکی نسبت به خرید گندم از کشاورزان اقدام کردند.

وی افزود: شرکت غله و خدمات بازرگانی استان و کارخانجات آردسازی در سال‌جاری بیش از 100 هزار تن گندم خریداری و ذخیره‌سازی کرده‌اند.

کریمی تصریح کرد:‌ در بحث خرید گندم اول بخش خصوصی وارد شده و بعد تعاونی‌ها و در مرحله سوم گندم خریداری نشده توسط شرکت غله خریداری می‌شود که مصوبه دولت نیز همین است که از بخش خصوصی حمایت ویژه‌ای صورت بگیرد.

وی خاطر نشان کرد: علاوه بر این بخش‌ها در 40 مرکز تجهیز شده در سطح استان گندم خریداری شده که مابقی گندم مورد نیاز از طریق بنادر روزانه تأمین می‌شود که از لحاظ گندم مورد استفاده استان هیچ مشکلی نداریم و ذخیره‌سازی گندم به حد کافی صورت گرفته است.

کریمی در ادامه بیان کرد: از بهترین گندم‌هایی که در استان تولید می‌شود به ویژه گندم دیم‌کاران بیله‌سوار به اندازه کافی خریداری شده و در انبار شرکت غله استان ذخیره‌سازی شده است.

این مسئول اضافه کرد: تا زمان برداشت گندم در سال آینده از گندم‌های محلی خود که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند، استفاده می‌کنیم.

وی در پایان سخنان خود یادآور شد: ‌یکی از اقدامات اساسی شرکت غله و خدمات بازرگانی اردبیل این است که برای اولین بار در سال‌جاری در فصل برداشت گندم کیفیت آرد تولید شده در کارخانجات نه تنها پایین نیامده بلکه به مراتب بهتر و با کیفیت‌تر شده است.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • گندم به حد کافی در فصل خرید ذخیره‌سازی شده است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌ویک منهای ده