- گروه: اجتماعی
- کد خبر: 70383
- بازدید: 706
- 1404/01/03 - 08:39:21
مدیر برق خلخال خبر داد:
خسارت سیل به خطوط برق خلخال
مدیر برق خلخال گفت: بدلیل بارش شدید باران در مسیر گردنه الماس خلخال و جاری شدن سیلاب، یک اصله پایه بتنی فشار متوسط به طور کامل واژگون شد.
امیر حمیدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، از آسیبرسانی بر اثر باران سیلآسا در شهرستان خلخال یک اصله پایه فشار متوسط شبکه برق شهرستان خلخال خبر داد و گفت: در اولین روز سال جدید اکیپ عملیاتی این امور بهمحض اطلاع از خسارت وارده به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: به دلیل بارش شدید باران در مسیر گردنه الماس خلخال و جاریشدن سیلاب، یک اصله پایه بتنی فشار متوسط به طور کامل واژگون گردیده و یک اصله دیگر در حال واژگونی بود که توسط عوامل پرتلاش و خدوم شیفت اتفاقات برق خلخال باوجود جوی نامساعد، طی عملیاتی چندساعته با اقدامی جهادی نسبت به اصلاح و احداث مجدد شبکه آسیبدیده اقدام گردید و در حال حاضر خطوط برق این منطقه پایدار است.
مدیر برق خلخال ضمن تشکر از اقدامت بیدریغ عوامل اتفاقات برق خلخال از مشترکان برق درخواست کرد: در صورت بروز هر گونه خسارت یا خاموشی وارده میتوانند از طریق اپلیکیشن برق من، یا سامانه ۱۲۱ درخواست خود را ثبت و پیگیری کنند.
انتهای خبر/ ح
دیدگاهها