- گروه: اجتماعی
- کد خبر: 70661
- بازدید: 74
- 1404/02/02 - 10:38:23
معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل مطرح کرد:
تأثیرپذیری عادت غذایی کودکان از فضای مجازی

معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: عادت غذایی کودکان از خانواده تأثیر میپذیرد و گرایش به تنقلات مضر میتواند از محیط مدارس و فضای مجازی باشد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، لیلا مسعودی صبح امروز در جمع خبرنگاران در رابطه با تغذیه مناسب و رابطه آن با سلامتی اظهار داشت: رمز اصلی سلامتی تغذیه سالم است تغذیه سالم از این جهت لازم و ضروری است که انرژی فعالیت روزانه فرد را تأمین میکند.
وی افزود: وضعیت تغذیه بسته به شرایط جسمانی و نیاز افراد میتواند متفاوت باشد؛ مانند تغذیه کودکان با خانم باردار و سالمندان که با هم متفاوت است.
مدیر واحد جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: اصول کلی در تغذیه باید رعایت شود؛ یعنی سبک زندگی سالم که پایه اصلی آن تغذیه است و تغذیه سالم از بروز بیماریها به بدن جلوگیری میکند.
وی در رابطه با تغذیه سالم چگونه است افزود: کربوهیدراتها و غلات، سبزیها، میوهها، شیر و لبنیات، گوشت و تخممرغها و گروه متفرقه شش گروه غذایی موجود است و جایی در این گروهها برای شکر و مواد قندی وجود ندارد.
مسعودی تصریح کرد: تغذیه باید تنوع تناسب و تعادل داشته باشد تنوع یعنی از همه گروههای غذایی در وعدههای غذایی استفاده شود و تناسب یعنی بسته به نیاز بدن تغذیه صورت گیرد.
مدیر واحد جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با اشاره به اینکه عادتهای غذایی بستگی به فرهنگ هر منطقه دارد اظهار داشت: عادتهای غذایی بد ازجمله پرخوری، خوب نجویدن، تنها غذا خوردن، نوشیدنی گازدار در وعده غذایی و چایی خوردن بعد غذا و درازکشیدن و خوابیدن بعد از غذا است.
مسعودی در رابطه با الگوی تغذیه نامناسب کودکان گفت: عادت غذایی کودکان از خانواده تأثیر میپذیرد و گرایش به تنقلات مضر میتواند از محیط مدارس و فضای مجازی باشد.
وی در رابطه با راهکار خانوادهها در برابر مصرف تنقلات مضر کودکان افزود: خانوادهها باید از تنقلات دیگر و مفید استفاده کنند تا عادات بد در کودکان را تغییر دهند.
انتهای خبر/ ح
دیدگاهها