سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • گروه: ورزشی
  • کد خبر: 72539
  • بازدید: 156
  • 1404/06/01 - 09:35:06

اخبار کوتاه ورزشی اردبیل را بخوانید؛

افتتاح ۸ پروژه ورزشی اردبیل در هفته دولت

افتتاح ۸ پروژه ورزشی اردبیل در هفته دولت

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل از افتتاح و بهره‌برداری هشت پروژه ورزشی با اعتباری بالغ بر ۴۹ میلیارد تومان در مناطق مختلف استان هم‌زمان با هفته دولت و در راستای اهداف دولت چهاردهم خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، اخبار کوتاه ورزشی از افتتاح هشت پروژه ورزشی با ۴۹ میلیارد تومان اعتبار در استان اردبیل هم‌زمان با هفته دولت تا اعزام نمایندگان اردبیل به رقابت‌های ملی سه‌گانه بانوان را در این خبر بخوانید.

افتتاح ۸ پروژه ورزشی با ۴۹ میلیارد تومان اعتبار در استان اردبیل هم‌زمان با هفته دولت

مدیرکل ورزش و جوانان استان اردبیل از افتتاح و بهره‌برداری هشت پروژه ورزشی با اعتباری بالغ بر ۴۹ میلیارد تومان در مناطق مختلف استان هم‌زمان با هفته دولت و در راستای اهداف دولت چهاردهم خبر داد.


 رکاب‌زن تبریزی قهرمان مسابقات دوچرخه‌سواری کوهستان اردبیل شد

نخستین دوره مسابقات دوچرخه‌سواری کوهستان کراس کانتری، گرامیداشت زنده‌یاد بهزاد کارگر و هفته دولت، با قهرمانی امیرحسین زجاجی از تبریز در اردبیل به پایان رسید.


 اعزام نمایندگان اردبیل به رقابت‌های ملی سه‌گانه بانوان
 تیم پرقدرت ترای‌اتلون بانوان اردبیل راهی مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی شد.
 تیم بانوان ترای‌اتلون استان اردبیل با ترکیب کامل و آمادگی مطلوب، برای حضور در مسابقات دوگانه قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی که به میزبانی استان سمنان برگزار می‌شود، اعزام شد.

انتهای خبر/ ح

اشتراک‌گذاری

  • افتتاح ۸ پروژه ورزشی اردبیل در هفته دولت

برچسب‌ها

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وپنج به‌اضافه چهار