سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 27 فروردین 1404
  • گروه: اجتماعی
  • کد خبر: 70706
  • بازدید: 303
  • 1404/01/27 - 10:10:17

معاون دادسرای عمومی و انقلاب اردبیل:

بلاگرهای هنجارشکن در اردبیل دستگیر شدند

بلاگرهای هنجارشکن در اردبیل دستگیر شدند

معاون دادسرای عمومی و انقلاب اردبیل گفت: چندین بلاگر که با زیر پا گذاشتن موازین قانونی و اخلاقی، اقدام به تهیه کلیپ‌های ناهنجار و خلاف عفت‌عمومی کرده بودند، با دستور دادستان مرکز استان شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، مرتضی طاهری‌فرد صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: چندین بلاگر که با زیر پا گذاشتن موازین قانونی و اخلاقی، اقدام به تهیه کلیپ‌های ناهنجار و خلاف عفت‌عمومی کردند بودند، با دستور دادستان مرکز استان شناسایی و دستگیر شدند.

وی گفت: برابر مأموریت ابلاغی دادستان مرکز استان به معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادسرا، شناسایی بلاگرهای هنجارشکن در دستور کار قرار گرفته، با اقدامات مجرمانه و هرگونه حرمت‌شکنی در فضای مجازی به بهانه تبلیغات مانند لباس‌فروشی، استودیو عکاسی، آرایشگاه زنانه، کافه و کافی‌شاپ، باغ و تالار عروسی، مزون عروس و هر بهانه دیگر به شدت برخورد می‌شود.

معاون دادسرای عمومی و انقلاب اردبیل تصریح کرد: ضمن تشکیل پرونده قضایی، صفحات و کانال‌های مجازی این افراد نیز طی دستور صادره، مسدود شده است.

انتهای خبر/ س

اشتراک‌گذاری

  • بلاگرهای هنجارشکن در اردبیل دستگیر شدند

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
پانزده منهای شش