- گروه: اجتماعی
- کد خبر: 71631
- بازدید: 132
- 1404/03/27 - 11:03:10
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل:
تأمین نهاده مرغداران اردبیل در اولویت است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل گفت: تأمین بهموقع نهادهها و مایحتاج مرغداران استان اردبیل باید بهصورت مستمر پیگیری شود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، بهروز خلیل صبح امروز در جلسه هماهنگی تولید گوشت سفید در اردبیل، با تأکید بر جایگاه راهبُردی این استان در صنعت مرغداری کشور، اظهار داشت: اردبیل با تولید بیش از یکدهم جوجه یکروزه کشور، به حق یکی از قطبهای اصلی تولید پروتئین سفید در ایران محسوب میشود.وی ضمن اشاره به لزوم تقویت زیرساختهای لازم برای مرغداریها، تصریح کرد: تأمین بهموقع نهادهها و مایحتاج مرغداران استان اردبیل، وظیفه مشترک کلیه دستگاههای اجرایی ذیربط است و هماهنگیهای لازم در این راستا باید بهصورت مستمر پیگیری شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل همچنین با اطمینان خاطر از وفور کالاهای اساسی در استان، افزود: خوشبختانه هیچ کمبودی در تولید و عرضه اقلام به بازار مصرف مشاهده نمیشود و وضعیت ذخیرههای راهبردی در وضعیت بسیار مطلوبی قرار دارد.
استان اردبیل با برخورداری از ۴۸ واحد فعال در زمینه مرغ مادر و تولید سالانه بین ۱۱۰ تا ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه، سهمی حدود ۱۱ درصدی از کل تولید جوجه یکروزه کشور را به خود اختصاص داده است. از مجموع ۵۱۰ واحد مرغداری صنعتی در این استان، ۴۲۰ واحد بهصورت تخصصی به تولید گوشت مرغ اشتغال دارند و مابقی در حوزه تولید تخممرغ و مرغ مادر فعالیت میکنند.
در زمینه تولید جوجه یکروزه نیز، اردبیل بهعنوان بنیان تولید گوشت مرغ، جایگاهی برجسته در کشور دارد؛ بهطوریکه سالانه با تولید ۱۱۰ تا ۱۲۰ میلیون قطعه جوجه یکروزه، بیش از ۱۲ درصد نیاز مرغداریهای گوشتی کشور را پوشش میدهد.
با سرانه مصرف سالانه ۲۵ کیلوگرم گوشت مرغ در استان اردبیل، ماهانه ۲ هزار و ۷۰۰ تن مرغ در این استان کشتار شده و هم اکنون روزانه ۱۰۰ تا ۱۱۰ تن گوشت مرغ به بازار عرضه میشود.
انتهای خبر/ ش
دیدگاهها