سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 21 شهریور 1405
  • گروه: اقتصادی
  • کد خبر: 76482
  • بازدید: 294
  • 1405/06/14 - 18:51:08

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل:

هیچ دستگاهی حق توقف خدمات به واحدهای تولیدی را ندارد

هیچ دستگاهی حق توقف خدمات به واحدهای تولیدی را ندارد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل گفت: حمایت همه‌جانبه از تولید، وظیفه اصلی دولت و دستگاه‌های اجرایی است و هیچ دستگاهی بدون هماهنگی مسئولان ارشد استان حق توقف خدمات به واحدهای تولیدی را ندارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «سبلان ما»، بهروز خلیلی، عصر امروز در نشست با جمعی از تولیدکنندگان فعال در شهرک‌های صنعتی استان اردبیل ظهار کرد: اصل و اساس وظیفه دولت و دستگاه‌های اجرایی، حمایت همه‌جانبه از تولید است و دستگاه‌های متولی باید توجه کامل به این موضوع داشته باشند.

وی با اشاره به ظرفیت قابل توجه تولیدات استان در حوزه‌هایی همچون لاستیک، شیرآلات، آب‌معدنی و سایر محصولات افزود: بخش قابل توجهی از نیاز کشور توسط واحدهای تولیدی اردبیل تأمین می‌شود و محصولات این واحدها به کشورهای مختلف نیز صادر می‌شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل با تأکید بر ضرورت معرفی توانمندی‌های تولیدی استان گفت: باید نمایشگاهی دائمی از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های تولیدی اردبیل برپا شود تا زمینه معرفی محصولات و توسعه بازارهای داخلی و خارجی فراهم شود.

وی با اشاره به نتایج مثبت نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۵ اردبیل ادامه داد: برگزاری سالانه چنین نمایشگاه‌هایی با رویکرد بین‌المللی باید توسط دستگاه‌های متولی برنامه‌ریزی و دنبال شود.

خلیلی تصریح کرد: هیچ‌یک از دستگاه‌های اجرایی و زیرساختی استان از جمله آب، برق، گاز و مخابرات، به هر دلیل اعم از بدهی یا مشکلات حقوقی، بدون کسب نظر مسئولان ارشد استان حق قطع یا توقف ارائه خدمات به واحدهای تولیدی را ندارند.

وی خاطرنشان کرد: حمایت از تولید و کارآفرینان از وظایف ذاتی، مهم و حیاتی دولت است و دستگاه‌های اجرایی نیز مجریان این سیاست هستند؛ موضوعی که از تأکیدات صریح و خطوط قرمز استاندار اردبیل به شمار می‌رود.

انتهای خبر/ ج

اشتراک‌گذاری

  • هیچ دستگاهی حق توقف خدمات به واحدهای تولیدی را ندارد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
جهت بازسازی کلیک نمایید